Libnet.ro
UNICEF

18:00

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania au ajuns pe teritoriul Africii

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania, pasari amenintate cu disparitia, au ajuns pe teritoriul Africii, ele parcurgand 10. 000 de km in zbor, a transmis joi, printr-un comunicat de presa, Asociatia pentru Protectia Pasarilor si a Naturii Grupul Milvus, care urmareste rutele de migratie si de iernare.

Avertizare meteo: Cod galben de vant pentru trei judete din Romania

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic. Avertizarea este valabila in trei judete din zonele Olteniei si Banatului, pana la ora 18:30. Conform.

O Universitate din Romania acorda burse de 2000 de euro proaspetelor mamici

Cel putin sapte proaspete mamici, studente in cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava, au primit din partea institutiei o bursa in valoare de aproximativ 2000 de euro 9. 000 de.

FOTO VIDEO Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

Mai multi migranti din Irak si Iran au povestit cum au ajuns aici, de ce au fugit, care sunt temerile lor cele mai mari, unde vor sa ajunga.

Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3.

Forumul Judecatorilor din Romania: Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile de esenta propuse de Ministrul Justitiei privind legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania anunta ca numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor, organizate incepand cu data de 4 septembrie, s-au declarat impotriva celor mai importante modificari propuse de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Toate aceste modificari sunt considerate de FJR a fi de natura a influenta major cariera si activitatea profesionala a magistratilor, pentru o perioada indelungata, producand dezechilibre in sistemul judiciar, condamnate de Comisia Europeana in multiple randuri, se arata intr-un comunicat.

Statele Unite vor retrage din Romania elicopterele Black Hawk

Fortele Terestre ale SUA vor retrage din Romania batalionul de elicoptere de asalt care a fost dislocat, in ultimele luni, la baza aeriana Kogalniceanu din judetul Constanta.

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania anunta proteste in toata tara

Biroul Executiv al Federatiei Solidaritatea Sanitara din Romania a decis continuarea programului de proteste impotriva masurilor adoptate de guvernanti - care conduc la semnificative.

VIDEO Reteaua europeana in care se testeaza orasele viitorului. Doar doua sunt din Romania

Barcelona, Stockholm si Koln testeaza, in cadrul unui proiect european, tehnologiile viitorului precum stalpi de iluminat cu senzori de reglare a intensitatii, care sunt si furnizori de net wireless, supravegheaza traficul si sunt statii de incarcare a masinilor electrice. Din proiectul Grow smarter fac parte 57 de orase printre care doua din Romania, ne-a spus intr-un interviu Magdalena-Andreea Strachinescu-Olteanu, sefa unitatii DG Energy.

1.100 de elevi din 11 judete din Romania au inceput scoala cu ghiozdane complet echipate prin campania Lasati-ma sa invat

Prima saptamana de scoala a fost una a bucuriei pentru 1. 100 de elevi de clasa a cincea si a sasea din 24 de scoli din judetele Arges, Bacau, Bihor, Buzau, Hunedoara, Mures, Neamt, Satu Mare, Timis,.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )