Libnet.ro
UNICEF

01:05

Formatia Led Zeppelin a fost data in judecata pentru drepturile de autor asupra piesei Stairway To Heaven

Adevărul Adevărul,
Formatia Led Zeppelin a fost data in judecata pentru drepturile de autor asupra piesei Stairway To Heaven

Celebra trupa de rock Led Zeppelin se confrunta cu un proces intentat de reprezentantii fostului chitarist Randy California, membru al formatiei Taurus, pentru drepturile de autor asupra piesei Stairway To Heaven, considerata una dintre cele mai de succes melodii din istorie, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Paris Hilton a fost data in judecata de un producator de incaltaminte, pentru 2 milioane de dolari

Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost data in judecata, la New York, de un producator de incaltaminte, care ii cere despagubiri de doua milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract de promovare.

Led Zeppelin, acuzata ca a plagiat Stairway to Heaven

Trupa Led Zeppelin a fost data in judecata - fiind acuzata de plagiat - din cauza unei dispute legale ce vizeaza drepturile de autor asupra piesei Stairway to Heaven, considerata una dintre cele mai bune compozitii rock din toate timpurile.

Paris Hilton a fost data in judecata de un producator de incaltaminte, pentru 2 milioane de dolari

Starleta americana Paris Hilton a fost data in judecata de un producator de incaltaminte, care ii cere despagubiri de 2 milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract de promovare. Antebi.

Trupa Led Zeppelin, data in judecata si acuzata ca a plagiat celebra piesa Stairway to Heaven (VIDEO)

Trupa Led Zeppelin a fost data in judecata, fiind acuzata de plagiat, din cauza unei dispute legale ce vizeaza drepturile de autor asupra piesei Stairway to Heaven, informeaza BBC. Plangerea a fost depusa la.

Directorul General RADEF, trimis in judecata pentru luare de mita

Directorul General al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF Romania Film), Marius Cristian Iurascu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Metro-Goldwyn-Mayer a pierdut procesul pentru drepturile asupra Raging Bull

Studio hollywoodian de productie cinematografica Metro-Goldwyn-Mayer a pierdut procesul pentru posesia unor drepturi de autor, luni, la Curtea Suprema din Statele Unite, in fata descendentei scenaristului peliculei Taurul furios Raging Bull), un film ce prezinta viata pugilistului Jake LaMotta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )