Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fortele irakiene au preluat controlul asupra celei mai mari rafinarii din tara

Antena3 Antena3,
Fortele irakiene au preluat controlul asupra celei mai mari rafinarii din tara

Fortele de securitate irakiene au redobandit controlul asupra rafinariei Baiji, cea mai mare unitate de acest fel din tara, transmite Reuters. Fortele noastre antiteroriste, numite Batalionul Mosul, au intrat. continuă pe Antena3

Terorittii Statului Islamic au pierdut controlul asupra unui baraj important din Irak

Terorittii Statului Islamic au pierdut controlul asupra unui baraj important din Irak, acesta fiind preluat de fortele guvernamentale si militii siite. Rezultatul inregistrat sambata vine pe fondul unei ofensive fulger lansate in iunie, de catre trupele guvernamentale, pentru recuperarea unor obiective cheie.

Piata auto romaneasca, pe locul trei in clasamentul celor mai mari cresteri din UE in primele zece luni

Piata auto din Romania de afla pe locul al treilea din UE in clasamentul celor mai mari cresteri, informeaza Mediafax. Astfel, Romania a inregistrat a treia mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi.

Decizie ASF: Trei membri ai conducerii Forte Asigurari au fost amendati cu 20.000 de lei si firma nu mai poate sa vanda temporar asigurarile care-i aduceau cele mai mari venituri

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aplicat amenzi de 20. 000 de lei conducerii firmei Forte Asigurari Reasigurari si i-a interzis momentan asiguratorului sa mai vanda asigurari de garantii, care-i aduceau cele mai mari venituri, pentru lipsa unui sistem adecvat de control intern asupra procesului de management al riscurilor si pentru lipsa de lichiditate. Cei trei amendati, carora li s-a retras si aprobarea pentru functiile detinute sunt: Capezzone Carmine, presedintele Consiliului de Administratie, amendat cu 10. 000 lei, Elena Grecu, directorul general amendata cu 5. 000 lei) si Burdusel Isabela - membru al Consiliului de Administratie amendata cu 5. 000 lei).

Piata auto romaneasca ocupa locul 3 in topul celor mai mari cresteri din UE in primele zece luni

Romania a consemnat a treia mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 26,2%, in primele zece luni din acest an, pe o piata europeana in urcare, in timp ce Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum ridicat de vanzari, de 28,7%, la 304. 405 unitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )