Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fortele de ordine au intervenit in forta la metrou si au incatusat mai multi suporteri pe peron: Doi jandarmi au fost loviti fiind necesara interventia (VIDEO)

B1 B1,
Fortele de ordine au intervenit in forta la metrou si au incatusat mai multi suporteri pe peron: Doi jandarmi au fost loviti fiind necesara interventia (VIDEO)

Jandarmii au intervenit in forta la metrou, vineri dupa-amiaza, si au scos mai multi suporteri din garnitura de tren, incatusandu-i pe peron. Suporterii ar fi avut asupra lor materiale pirotehnice si mai. continuă pe B1

Mai multi romani au renuntat la serviciile lor pentru a distribui pubele in Germania. Unii dintre ei sunt profesori sau politisti

Mai multi romani, unii dintre ei profesori sau politisti, au preferat sa renunte la job-ul din tara lor pentru a lucra la o companie din Germania, unde distribuie pubele. Sefii acestora spun ca angajatii.

Se ascut cutitele in PNL. Mai multi membri PNL Galati cer dizolvarea filialei si inlaturarea liderului George Stanga

Mai multi membri PNL Galati cer conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii filialei judetene si numirea unei echipe interimare. Solicitarea vine dupa rezultatele slabe inregistrate de liberali in acest judet, in care PSD a recastigat cu peste 50% atat Primaria municipiului resedinta de judet, prin Ionut Pucheanu, cat si sefia Consiliului Judetean, prin Costel Fotea.

VIDEO Interventie in forta a jandarmilor la metrou: zeci de suporteri violenti retinuti

Jandarmii au intervenit in forta, vineri dupa-amiaza, asupra a zeci de suporteri dinamovisti si stelisti care au intrat in conflict cu fortele de ordine. in statia de metrou Stefan cel Mare, mai multi suporteri au fost scosi din garnitura de tren si incatusati pe peron. UPDATE- Jandarmeria, despre incidentul cu suporterii la metrou: A fost nevoie de o interventie rapida, ferma.

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )