Libnet.ro
UNICEF

20:00

FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Asociatia Forumul Judecatorilor din tara noastra a mai centralizat peste 1. 800 de voturi exprimate de magistrati in adunarile generale, iar rezultatele arata ca 83. 14% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM: Mai mult de jumatate dintre conexiunile de internet mobil sunt 4G

Numarul conexiunilor 4G isi mentine tendinta de crestere, ajungand la aproape 11 milioane. impreuna cu conexiunile 3G 29% din total), ponderea conexiunilor de mare viteza 3G si 4G) ajunge la 84% din totalul conexiunilor, arata datele prelucrate de ANCOM, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

BestJobs: 2019, an greu pentru jumatate dintre angajati

Jumatate dintre angajatii romani cred ca 2019 a fost mai obositor din punct de vedere profesional, mai plin de provocari, efort si cu mai mult stres comparativ cu anul 2018, releva un studiu facut de platforma online de joburi BestJobs in randul lucratorilor care si-au facut CV-uri pe site.

Romanii cheltuiesc, de departe, cel mai mult pe mancare dintre toti locuitoriiUniunii Europene. Ce aratadatele oficiale

O pondere de 27,8% din totalul cheltuielilor romanilor se duce pe mancare, tara noastraclasandu-se, lejer, pe primul loc in Uniunea Europeana la acest capitol, se arata in datele centralizate.

Ce operatii estetice si-au facut vedetele din Romania. Transformarile sunt socante

Operatiile estetice nu mai sunt niciun secret pentru nimeni. Femei si barbati din intreaga lumea isi imbunatatesc imaginea, unii mai mult, altii mai putin. Romancele adora si ele sa mandreasca cu un trup si un chip perfect si sa profite de noutatile aparute in cabinetele medicilor esteticieni. Iata cat de mult au profitat unele vedete .

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie, comparativ cu octombrie.

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

Dezvaluirea care il infunda si mai mult pe Liviu Dragnea: La mine in birou, am martori!

Liviu Dragnea, fostul Presedinte PSD, se pare ca, in afara de probemele pe care le-a avut si le are, acum va avea de dat explicatii si pe marginea proiectelor de infrastructura propuse de Corina Cretu, europarlamentar si comisar european pe infrastructura. Reamintim faptul ca proiectul de lege privind aprobarea obiectivului de investitii autostrada Iasi .

Ce legatura este, de fapt, intre Teo Trandafir si Mircea Badea. Vedeta Kanal D a vorbit despre cele mai importante momente dintre ei

Toata suflarea romaneasca a auzit sau i-au vazut macar odata, la televizor, pe vremea cand 7ABC era printre putinele posturi deteleviziune private din tara. Macar odata publicul romanesc a ras odata cu ei. Este vorba de unul din cele mai celebre cupluri de moderatori TV, Teo Trandafir si Mircea Badea. Ce legatura este, de fapt, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )