Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forumul Judecatorilor, dupa raportul Comisiei Europene: Vina pentru acest regres in privinta statului de drept apartine clasei politice majoritare

Hotnews Hotnews,
 Forumul Judecatorilor, dupa raportul Comisiei Europene: Vina pentru acest regres in privinta statului de drept apartine clasei politice majoritare

Culpa pentru regresul constatat de Comisia Europeana in privinta statului de drept in Romania apartine, in primul rand, clasei politice majoritare. Sunt necesare reforme reale si rapide in justitie, arata o reactie a Revistei Forumul Judecatorilor. Raportul privind statul de drept in Romania: Modificarile la legile justitiei au ramas in vigoare si creeaza incertitudine pentru functionarea sistemului judiciar in ansamblu. continuă pe Hotnews

Raportul Comisiei Europene privind statul de drept: Independenta justitiei e in pericol in Ungaria si Polonia. ingrijorari serioase pentru Bulgaria, Romania, Croatia si Slovacia

Standardele UE privind statul de drept se confrunta cu provocari serioase in unele tari membre, avertizeaza Comisia Europeana in ultimul raport privind statul de drept, potrivit unui document consultat de.

PSD: Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene este un cartonas rosu pentru presedintele Iohannis

PSD considera ca raportul Comisiei Europene privind statul de drept este un cartonas rosu pentru presedintele Klaus Iohannis, care n-a fost in stare sa faca nimic in ultimele luni in acest domeniu.

Ungaria: Viktor Orban cere demisia vicepresedintei Comisiei Europene, Vera Jourova. Ce acuzatii ii aduce

Primul ministru Ungariei Viktor Orban a scris o scrisoare catre Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, in care informeaza ca va suspenda relatiile politice bilaterale cu vicepresedintele Comisiei pe.

Viktor Orban cere demisia Verei Jurova, vicepresedinta Comisiei Europene

Viktor Orban, Premierul Ungariei, a trimis la Bruxelles o scrisoare in care cere demisia Verei Jurova, vicepresedinta a Comisiei Europene, pentru declaratiile publice daunatoare, conform Reuters.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Viktor Orban construieste o democratie bolnava Premierul Ungariei ii cere demisia

Inainte de aprobarea primului raport al UE privind statul de drept, care critica dur Polonia si Ungaria, tensiunea dintre Budapesta si Bruxelles a crescut din nou. Vicepresedintele Comisiei Europene Vera Jourova l-a acuzat pe Viktor Orban ca a pus bazele unei democratii bolnave.

Viktor Orban vrea demisia vicepresedintei Comisiei Europene Vera Jourova: Denigreaza Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban cere demisia vicepresedintei Comsiei Europene CE) Vera Jourova, insarcinata cu valorile si transparenta, pe care o acuza de denigrarea Ungariei, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )