Libnet.ro
UNICEF

09:45

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania. Reluarea e conditionata de un nou acord cu

Hotnews Hotnews,
 Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania. Reluarea e conditionata de un nou acord cu

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti. Redeschiderea acestor centre este plauzibila, insa este conditionata de un nou acord dintre Forza Rossa si producatorul auto italian . continuă pe Hotnews

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Pestele cu viermi Anisakis isi gaseste loc pe piata din Romania!

Piata din Romania se dovedeste accesibila pentru o serie de produse neconforme ce sunt refuzate in alte tari. Controalele precare de la vama dar si cele efectuate pe plan intern par sa favorizeze ca pe masa.

Noul website DENSO pentru profesionistii auto din Romania

DENSO Aftermarket anunta lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website www. denso. ro pentru profesionistii auto din Romania, punand la dispozitie informatii utile despre tehnologiile inovative si portofoliul companiei. Platforma va servi drept mijloc de comunicare a companiei DENSO catre clientii si partenerii sai.

Al optulea club de investitori din Romania, lansat la Sibiu

Numarul cluburilor de investitori din Romania a urcat la opt, dupa ce saptamana aceasta a fost lansata prima organizatie de acest fel din Sibiu. Clubul sibian a fost lansat de Scoala de Bursa, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti.

Sectorul privat din Romania nu are apetenta pentru cercetare

Sectorul privat, care este dominant pe piata romaneasca, nu are apetenta pentru cercetare deoarece in Romania activeaza filiale si subsidiare ale companiilor straine, care primesc rezultatele studiilor de la firma-mama, a declarat, ieri, directorul Institutului de Economie Nationala, Gheorghe Zaman. Desi societatile private acopera de la 70% pana la 95% din economia locala, daca luam in calcul si sectorul bancar, nu sunt dispuse sa plateasca pentru cercetare, a explicat acesta, in timp ce in tarile capitaliste dezvoltate sectorul privat este principala sursa de finantare.

Fenomen astronomic spectaculos vizibil din Romania

Jupiter va fi vizibil la 8 martie din orice punct de pe Terra, observarea celei mai mari planete din sistemul nostru solar fiind posibila si fara un telescop in acea noapte, informeaza miercuri ziarul spaniol.

Mars retrage de pe piata din Romania cateva loturi de produse fabricate in Olanda

Mars Romania, importatorul brandurilor de dulciuri Snickers, Twix sau Bounty, a decis sa retraga de pe piata locala cateva loturi de produse fabricate in Olanda. Reprezentantii companiei au declarat pentru WALL-STREET. RO ca este vorba de o cantitate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )