Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Antena3 Antena3,
Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus. continuă pe Antena3

Dani Otil, de urgenta la spital! Vezi ce a patit vedeta

Dani Otil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Razvan si Dani, a ajuns de urgenta la spital. Afla in materialul video de mai sus ce a patit vedeta.

Dani Otil, in rol de ginecolog. Vei rade in hohote. VIDEO

Razvan Simion si Dani Otil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Razvan si Dani, au dansat balet de le-au sarit fulgii. Dani a avut rol de ginecolog, a opinat Razvan. De ce?Vezi imaginile in materialul.

VIDEO. Dani Otil chiar se pricepe la breakdance. S-a pus in cap si...

Dani Otil s-a duelat in dans cu Trouble Crew, finalisti Romania Danseaza. Este cunoscuta pasiunea prezentatorului pentru sporturile ce implica adrenalina, dar nu te asteptai sa danseze asa. Dani.

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

Scurgerea de gaze naturale de la un put de langa Los Angeles, care a durat din octombrie 2015 pana in februarie 2016, a fost cea mai mare din istoria SUA, arata o analiza stiintifica, citata de BBC News.

De ce Casa Matia a fost, timp de secole, cea mai valoroasa proprietate din Transilvania

Clujenii au serbat, ieri, 573 de ani de la nasterea Regelui Matia Corvin. Este vorba de cel mai mare rege al Ungariei, Croatiei si Boemiei, care a fost si arhiduce al Austriei. Matia Corvin, fiul ultimului conducator de cruciada, voievodul Transilvaniei, Iancu de Hunedoara, a venit pe lume in data de 23 februarie 1443, in casa unui bogat patrician sas, Jakob Mehffi. Mama sa, Elisabeta Szilagyi, era in drum spre capitala regatului maghiar, Buda, insa sorocul nasterii i-a venit la Cluj. Nasterea lui Matia Corvin a fost un eveniment important pentru oras, deoarece Iancu de Hunedoara devenise eroul Transilvaniei, dupa ce invinsese ostile otomane conduse de Mezid Beg si de Shehabeddin, beglerbeiul Rumeliei.

Impresionant! Stela Enache si cea mai frumoasa amintire a vietii ei

A fost una dintre cele mai indragite cantarete inainte de 90, dar Stela Enache continua sa impresioneze prin tinuta eleganta pe care o afiseaza.

Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din UE

Biroul de Statistica al OECD - Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare - a centralizat ponderile in PIB Produsul Intern Brut) ale taxelor din tarile UE, din care rezulta ca Romania a avut cea mai mica pondere in anul 2014.

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania poate sa devina a sasea cea mai bogata tara din UE

Romania ar putea deveni, in 20-25 de ani, la fel de bogata ca Franta sau a sasea cea mai bogata tara din UE, a spus marti ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, precizand ca potentialul economic este extraordinar, desi este cea mai saraca tara din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )