Libnet.ro
UNICEF

17:01

De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Antena3 Antena3,
De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase din Capitala intr-o masina morturara, urmand sa stea acolo pana sambata seara, cand marea. continuă pe Antena3

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase. Oamenii au navalit sa faca poze cu sicriul

Update: Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde mai mult de o suta de persoane asteptau sa ii aduca un omagiu artistei care a murit.

Incendiu la Teatrul Constantin Tanase din Capitala

Un incendiu a izbucnit la Teatrul Constantin Tanase. ISU Bucuresti-Ilfov anunta caa fost sesizata o degajare de fum la subsolul Teatrului Constantin Tanase, persoanele care se aflau in interor.

Interventie a pompierilor la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au fost degajari de fum in zona scenei

Pompierii intervin, marti seara, la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde sunt degajari de fum din subsol, in zona scenei, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov. Potrivit acestora, persoanele care erau la repetitii au iesit din teatru inainte sa ajunga echipele de pompieri.

UPDATE Interventie a pompierilor la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au fost degajari de fum in zona scenei

Pompierii au intervenit, marti seara, la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au existat degajari de fum din subsol, in zona scenei, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, citati de News. ro. Potrivit acestora, persoanele care erau la repetitii au iesit din teatru inainte sa ajunga echipele de pompieri.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a ajuns la Teatrul Constantin Tanase

ACTUALIZARE 17:30 TNR: Stela Popescu era o actrita de un mare profesionalism, care si-a iubit enorm publicul Teatrul National Radiofonic TNR) deplange plecarea marii actrite Stela Popescu, precizand ca aceasta a dat dovada, de-a lungul carierei indelungate, de professionalism si ca si-a iubit enorm publicul. --------- Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a fost depus, astazi, la Sala Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Alerta in centrul Bucurestiului: Un incendiu a izbucnit la Teatrul Constantin Tanase (FOTO)

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit de urgenta marti seara in centrul Capitalei la imobilul unde este gazduit Teatrul de Revista Constantin Tanase. Potrivit primelor.

Sicriul cu trupul actritei Stela Popescu va fi depus in foaierul Teatrului Constantin Tanase. Sute de oameni s-au adunat sa-i aduca un ultim omagiu

Oamenii care au indragit-o pe Stela Popescu isi vor putea lua ramas bun de la artista la Teatrul Constantin Tanase. Trupul actritei va ajunge in foaierul teatrului pana maine,.

Momente tulburatoare in fata Teatrului Constantin Tanase. Corina Chiriac a izbucnit in plans in fata reporterilor. Nu m-ati vazut niciodata plangand!

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde sute de persoane au mers sa ii aduca un omagiu artistei care s-a stins subit, la varsta de.

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )