Libnet.ro
UNICEF

16:00

A fost activat Planul Rosu de interventie in urma unui accident naval la Murighiol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost activat Planul Rosu de interventie in urma unui accident naval la Murighiol

Un accident naval in care au fost implicate mai multe ambarcatiuni cu persoane s-a produs, azi dupa-amiaza, in localitatea Murighiol, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Grav accident naval in Tulcea! A fost declansat Planul Rosu de Interventie

Un grav accident naval a avul loc, marti seara, in localitatea Murighiol, din Tulcea. Doua ambarcatiuni cu persoane s-au ciocnit. Pana la acest moment, 2 persoane ar fi grav ranite. La nivelul judetului fost activat Planul Rosu de Interventie. Accidentul s-ar fi produs din cauza unui navigator baut.

Grav accident naval la Murighiol. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie

Autoritatile din judetul Tulcea au activat Planul Rosu de Interventie in cazul unui accident naval i.

Plan rosu de interventie - doua persoane incarcerate si trei ranite, in urma unui accident, la iesirea din Sighisoara catre Targu Mures

Autoritatile din judetul Mures au activat luni Planul rosu de interventie in urma unui accident care a avut loc la iesirea din Sighisoara catre Targu Mures, soldat cu ranirea a cinci persoane, doua fiind incarcerate. A fost solicitat un elicopter SMURD. Traficul in zona este oprit.

UPDATE Traficul pe DN 7 E 81, blocat total, in urma unui accident rutier in Valcea

Un accident produs in localitatea Milcoiu - Valcea a paralizat complet luni, 27 iulie, traficul intre Arges si Sibiu, pe DN 7 E 81.

Accident naval in Tulcea. Planul rosu a fost activat. 13 persoane au fost ranite

Accident naval in Tulcea! Localnicii s-au temut din cauza incidentului. Planul rosu a fost activat in urma ranirii a 13 persoane care au fost implicate in tragicul eveniment. Accident naval in Tulcea. S-a activat planul rosu 13 persoane au fost ranite in urma unui accident naval care a avut loc in Tulcea. Evenimentul s-a produs .

Planul Rosu de Interventie dupa un accident naval in Tulcea. Doua ambarcatiuni s-au ciocnit violent

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Tulcea, cel putin doua persoane sunt grav ranite. in cele doua ambarcatiuni s-ar fi aflat 13 persoane.

UPDATE Doua ambarcatiuni cu turisti, implicate intr-un accident la Murighiol Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident naval in care au fost implicate doua ambarcatiuni, marti seara, in zona localitatii Murighiol din judetul Tulcea. in cele doua ambarcatiuni se aflau 13 persoane, iar autoritatile au activat planul rosu de salvare.

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite in urma unui nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii

Au fost oprite filmarile pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anuntul vine la aproximativ o saptamana de cand Vulpita si Viorel, vedetele show-ului in acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

FOTO VIDEO Parc de aventura unic in Romania, nascut in urma unui festivalului international al carverilor

In Valcea, o agropensiune de la poalele Muntilor Capatanii si-a deschis propriul parc de aventuri cu ajutorul carverilor. Proiectul artistilor cu drujba s-a bucurat de un asa mare succes incat a fost deschis publicului larg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )