Libnet.ro
UNICEF

08:32

A fost adoptata OUG privind procedura de selectie a procurorului european. Pot candida procurori sau judecatori

Adevărul Adevărul,
A fost adoptata OUG privind procedura de selectie a procurorului european. Pot candida procurori sau judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. La aceasta functie pot candida procurori sau judecatori, iar in urma unei selectii va fi trimisa la Bruxelles o lista de trei candidati, din care se va alege procurorul european roman. continuă pe Adevărul

TUDOREL TOADER: Procedura de selectie a procurorului european, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei.

CSM, aviz favorabil pentru OUG privind selectia pentru functia de procuror european

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, marti, proiectul ordonantei de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. Plenul Consiliului.

CSM discuta astazi proiectul de ordonanta privind selectarea procurorului european

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii discuta marti proiectul ordonantei de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei, transmite Agerpres.

CSM a avizat favorabil proiectul de OUG privind selectarea procurorului european

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de ordonanta de urgenta privind selectarea procurorului european. Decizia a fost luata cu o majoritate de 17 voturi pentru si 1 vot impotriva.

CSM a avizat favorabil proiectul de OUG privind selectarea procurorului european

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de ordonanta de urgenta privind selectarea procurorului european.

Guvernul adopta OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat la debutul reuniunii Executivului premierul Viorica Dancila.

UPDATE Guvernul a adoptat OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la finalul sedintei Executivului.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Ministrul Justitiei vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, transmite digi24. ro.

CSM amana o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei, dupa cum informeaza publicatia G4media. Lipsa avizului CSM nu impiedica Guvernul sa adopte azi aceasta ordonanta de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )