Libnet.ro
UNICEF

00:07

Au fost afisate rezultatele de la Bacalaureat. Cine sunt candidatii care au obtinut media 10

Adevărul Adevărul,
Au fost afisate rezultatele de la Bacalaureat. Cine sunt candidatii care au obtinut media 10

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat au fost afisate, in urma cu putin timp, pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale. continuă pe Adevărul

Rezultate BAC 2019. Au fost afisate rezultatele pe Edu.ro. Trei eleve din judetul Braila au obtinut media 10,00

Rezultate BAC 2019 Edu. ro. Se risipesc emotiile absolventilor de clasa a XII-a din Braila care au suntinut examenele din cadrul sesiunii de vara a Bacalaureatului. Astazi au fost afisate toate notele si mediile.

Rezultate BAC 2019 Galati. Au fost afisate rezultatele pe Edu.ro. Niciun elev din judetul Galati nu a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale a publicat pe edu. ro rezultatele la prima sesiune de Bacalaureat din 2019pentru absolventii clasei a XII-a.

Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019. La nivel national s-au inregistrat 177 medii de 10.

Raluca Turcan (PNL): Rezultatele de la Bacalaureat nu sunt o surpriza. Ele arata esecul sistemului educational si incapacitatea Guvernului de a aduce scoala romaneasca in secolul XXI

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca rezultatele de la Bacalaureat nu sunt o surpriza, ci ele arata esecul sistemului educational. Rezultatele de la Bacalaureat nu sunt o surpriza.

BAC 2019. La ce ora vor fi afisate rezultatele si cand se pot depune contestatii

Gata cu emotiile! Absolventii de liceu din Romania vor afla, luni, rezultatele la examenul de Bacalaureat, urmand ca acestea sa fie publicate pe panourile de afisaj din scoli, respectiv pe site-ul Ministerului.

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost publicate, luni, fiind inregistrate 177 de m.

RALUCA TURCAN: Rezultatele de la Bacalaureat nu sunt o surpriza

Rezultatele de la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an arata esecul sistemului educational si incapacitatea Guvernului de a aduce scoala romaneasca in secolul XX, a afirmat, astazi, deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL.

Rezultatele la Bacalaureat 2019 in Botosani. Procentul de promovabilitate este in scadere dar 7 elevi au media 10

Astazi dimineata atat pe edu. ro dar si la avizierele centrelor de examinare au fost publicate rezultatele la Bacalaureat 2019. Procentul de promovabilitate este in continua scadere, mai mic decat anul trecut dar si decat cel din 2017. Anul acesta au fost insa inregistrate 7 medii de 10.

Remanierea bate la usa Guvernului. Cine sunt ministrii evaluati de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntatvineri ca incepand de luni va efectua o analiza a cabinetului de ministri. in functie de aceasta evaluare va decide pe cine remanieaza. Premierul a precizat ca.

Wimbledon (f): Halep, Pliskova, Svitolina si Gauff, in optimi Wozniacki, Kontaveit, Hsieh, Sakkari si Azarenka au fost eliminate (Rezultatele zilei)

Ziua de vineri a fost una plina de meciuri spectaculoase la Wimbledon. Simona Halep favorita 7), Karolina Pliskova 3), Elina Svitolina 8) si Cori Gauff 15 ani, 313 WTA) s-au calificat in optimile competitiei, in timp ce favorite precum Caroline Wozniacki 14), Anett Kontaveit 20), Su-Wei Hsieh 28), Maria Sakkari 31) si Victoria Azarenka 40 WTA, fost lider mondial) au fost eliminate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )