Libnet.ro
UNICEF

18:31

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate

România Liberă România Liberă,
Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost publicate, luni, fiind inregistrate 177 de m. continuă pe România Liberă

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afisate astazi

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat se publica, luni, iar elevii nemultumiti de notele o.

UPDATE Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019.

Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019. La nivel national s-au inregistrat 177 medii de 10.

Rezultate BAC 2019 Galati. Au fost afisate rezultatele pe Edu.ro. Niciun elev din judetul Galati nu a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale a publicat pe edu. ro rezultatele la prima sesiune de Bacalaureat din 2019pentru absolventii clasei a XII-a.

Ministrul Ecaterina Andronescu, PRIMA REACTIE dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat: Sunt cam tot pe acolo. Este absolut inacceptabil

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul special, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2019. La scurt timp dupa publicarea rezultatelor o reactie a venit din partea ministrului Educatiei,.

Rezultate BAC 2019. Au fost afisate rezultatele pe Edu.ro. Trei eleve din judetul Braila au obtinut media 10,00

Rezultate BAC 2019 Edu. ro. Se risipesc emotiile absolventilor de clasa a XII-a din Braila care au suntinut examenele din cadrul sesiunii de vara a Bacalaureatului. Astazi au fost afisate toate notele si mediile.

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO va publica primele rezultate la Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat dupaproba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi afisate de EDU. RO pe 8 iulie, iar rezultatele finale.

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO va publica primele rezultate

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat dupaproba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi afisate de EDU. RO pe 8 iulie, iar rezultatele finale.

Au fost afisate rezultatele de la Bacalaureat. Cine sunt candidatii care au obtinut media 10

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat au fost afisate, in urma cu putin timp, pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale.

Primele rezultate la Bacalaureat se afiseaza luni

Absolventii de liceu au scapat de emotia examenului de maturitate, insa luni vor trai emotia afisarii rezultatelor. Acesta se afiseaza pana la ora 12:00 in centrele de examen si pe site-ul Ministerului Educatiei iar apoi, pana la ora 16:00, tinerii care nu sunt multumiti de notele obtinute la probele sustinute, pot depune contestatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )