Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost alerta cu bomba la Mall Veranda din Bucuresti

Antena3 Antena3,
A fost alerta cu bomba la Mall Veranda din Bucuresti

Autoritatile au intrat in alerta in urma unui apel la 112 care anunta ca exista o bomba la Mall Veranda din Bucuresti. continuă pe Antena3

SRI: Alerta de bomba la Mall Veranda din Bucuresti

Autoritatile au intrat in alerta in urma unui apel la 112 care anunta ca exista o bomba la Mall Veranda din Bucuresti.

Alerta cu bomba la mall Veranda din sectorul 2 al Capitalei

Alerta cu bomba la mall Veranda. Politia si echipele SRI se afla la fata locului dupa un apel la 112. Magazinele mall-ului sunt evacuate.

Un laborator de inteligenta artificiala a fost deschis la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Utilizatorii laboratorului lansat in cadrul ASE Bucuresti vor avea acces la infrastructuri virtuale scalabile in functie de proiectul la care lucreaza, de la un procesor la putere de calcul de ordinul zecilor de mii de procesoare. Acestia pot crea si testa algoritmi de inteligenta artificiala, machine learning, pot simula orice mediu de test de pe aproape orice platforma sau sistem de operare.

UPDATE Alerta cu bomba la Veranda Mall s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

UPDATE: Alerta cu bomba s-a dovedit a fi falsa. Alerta cu bomba la centrul comercial Veranda din Bucuresti. Potrivit unor precizari ale biroului de presa al Serviciului Roman de Informatii.

Amenintare cu bomba la Veranda Mall din Capitala

O persoana a anuntat joi, prin apel la 112, ca la Mall Veranda din Sectorul 2 ar exista o bomba.

A amenintat ca va arunca in aer o benzinarie din Bucuresti: ce s-a intamplat dupa apelul la 112

In prima parte a zilei de ieri, un barbat a amenintat autoritatile, printr-un apel la 112. A promis ca va arunca in aer o benzinarie. Consecintele gestul sau s-au vazut doar la finalul zilei. Luni dimineata, un barbat roman din Bucuresti a initiat un apel la 112. La momentul respectiv, se afla la o benzinarie .

Alerta cu bomba la un mall din Capitala! Ce au anuntat autoritatile

A fost alerta cu bomba intr-un mall din Capitala. Politia si echipa pirotehnica se afla la fata locului, la ora actuala. SRI Serviciul Roman de Informatii) anunta, printr-o informare de presa ca astazi, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul ca in Mall Veranda din Capitala exista o bomba. Update: POLITIA CAPITALEI: in urma .

Roman, expulzat din Italia. Autoritatile italiene au ajuns la exasperare

Un roman a dus la exasperare autoritatile italiene, care au decis sa-l expulzeze.

Un barbat a amenintat ca isi arunca masina in aer intr-o benzinarie de pe bulevardul Corneliu Coposu din Bucuresti. Suspectul a fost retinut de politie

Un barbat a anuntat, luni, prin apel la 112, ca arunca in aer o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost prins de politisti, transmite Agerpres. UPDATE: Barbatul care a amenintat ca arunca in aer o benzinarie din Capitala a fost internat.

Criza spatiilor verzi din Bucuresti

Calitatea aerului este un subiect de actualitate in Bucuresti, in contextul in care Comisia Europeana a lansat in urma cu cativa ani procedura de infringement impotriva Romaniei, din cauza poluarii cu particule fine praf, PM 10), cauzate si de insuficienta spatiilor verzi. in acelasi timp insa, lupta impotriva insuficientei spatiilor verzi a dat nastere unei alte crize: cea a proprietarilor de terenuri incadrate in zona spatiilor verzi, care se gasesc in imposibilitatea de a-si exercita dreptul de proprietate garantat de Constitutie si de CEDO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )