Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un fost antrenor de fotbal, condamnat la ani grei de inchisoare pentru abuzuri sexual

Antena3 Antena3,
Un fost antrenor de fotbal, condamnat la ani grei de inchisoare pentru abuzuri sexual

Barry Bennel, fostul antrenor al unor echipe de tineret, printre care si clubul Manchester City sau Stoke City, a fost condamnat la 31 de ani de inchisoare pentru mai multe abuzuri asupra minorilor pe care le-a comis. continuă pe Antena3

Profesor universitar, condamnat la inchisoare pentru o CRIMA PASIONALA comisa in urma cu 20 de ani

Un profesor universitar din Capitala a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru o crima pe care a comis-o in 1998. in urma cu 20 de ani, barbatul si-a ucis iubita care voia sa il paraseasca.

TEROARE la Jocurile Olimpice: Sportivii nord-coreeni risca ani grei de iNCHISOARE. Motivul HALUCINANT...

Sportivii care au reprezentat Coreea de Nord la Jocurile Olimpice pot ajunge la inchisoare din cauza rezultatelor slabe la competitiile sportive. Cei 22 de sportivi pentru ca nu au cucerit nicio medalie la.

Opt ani de inchisoare pentru un roman care-i furniza fete unui pedofil italian

Vasile Manolache a fost condamnat de Tribunalul Suceava la opt ani de inchisoare pentru trafic de minori si proxenetism. Acesta este acuzat ca i-a furnizat unui italian de 70 de ani mai multe minore, cu care acesta din urma a intretinut relatii sexuale. Italianul obisnuia sa filmeze adolescentele in timpul actului sexual, apoi le santaja pentru a intretine relatii sexuale cu el. Acesta din urma a primit trei ani si opt luni de inchisoare.

Ultimul termen in procesul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati la cinci si opt ani de inchisoare

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al CJ Prahova, ar urma sa se prezinte, luni, la instanta suprema, in ultimul termen al procesului in care au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrari in care beneficiar este Consiliul Judetean.

Un barbat din Cahul va sta 16 ani dupa gratii pentru ca si-a violat fiica. Minora a ramas insarcinata

Un locuitor al raionului Cahul va face 16 ani de inchisoare pentru violul fiicei sale minore. Potrivit procurorilor, incepand cu anul 2016, barbatul a manifestat un comportament agresiv fata de fiica sa, nu-i permitea frecventarea liceului si o limita in comunicarea cu mama sa, care se afla de mai multi ani la munca peste hotare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )