Libnet.ro
UNICEF

15:15

A fost arestat din cauza unei poze amuzante publicate pe Facebook. Ce se vede in imagine

Antena3 Antena3,
A fost arestat din cauza unei poze amuzante publicate pe Facebook. Ce se vede in imagine

Un tanar in varsta de 24 de ani din India va fi arestat din cauza unei poze cu el, publicata pe Facebook. Fazal Shaik s-a dus la Gradina Zoologica Nehru, din Hdyerabad, India, si a fost atat de impresionat de. continuă pe Antena3

Un barbat din Capitala, care a accidentat mortal o persoana care traversa regulamentar, a fost arestat preventiv

Un barbat din Capitala, care vineri a accident mortal un barbat in varsta de 83 de ani care traversa pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv. Decizia de sambata apartine magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, insa nu este definitiva.

UPDATE. Razvan Murgeanu, fostul consilier al lui Basescu, acuzat ca a primit o mita de 30.000 de euro, a fost arestat

Razvan Murgeanu, fostul consilier al lui Basescu, retinut pentru o mita de 30. 000 de euro, a fost arestat, miercuri seara, pentru 30 de zile.

Decizia radicala luata de o celebra cantareata de la noi din cauza bustului prea mare

Olga Balan e o mezzosoprana apreciata din Romania care are ceea ce isi doresc multe femei: sani naturali foarte mari. Cu toate acestea, cantareata a avut de suferit din cauza bustului.

Ministrul adjunct al Culturii a fost arestat in Rusia, sub acuzatia ca a furat banii alocati unei manastiri

Justitia rusa a ordonat arestarea ministrului adjunct al culturii Grigori Pirumov, acuzat ca ar fi deturnat aproape 640. 000 de euro dintr-un fond destinat restaurarii unei vechi manastiri.

Teroristul Salah Abdeslam, arestat de politia belgiana. Autorul atacului de la Paris a fost prins la Bruxelles

Islamistul Salah Abdeslam a fost arestat in cursul unei operatiuni a fortelor de ordine, la Bruxelles, afirma surse din cadrul politiei belgiene citate de postul RTL.

Profesorul universitar banuit ca si-a ucis iubita acum 18 ani fost arestat

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca profesorul acuzat de o crima comisa in urma cu 18 ani sa fie arestat. Judecatorul de drepturi civile, care a refuzat in prima instanta sa-l aresteze pe.

UPDATE. Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit penal in dosarul Romgaz-Interagro, a fost eliberat din arest. El va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune

Ioan Niculaie va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune, el fiind arestat preventiv pe data de 8 februarie 2016, pentru mai multe infractiuni, printre care evaziune fiscala si spalare de bani. Niculae a fost adus vineri, la DIICOT fiind citat intr-un nou dosar. De aceasta data este vorba despre dosarul Romgaz - Interagro. patronul Astrei este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani.

Profitul VIG a scazut cu 67% din cauza evolutiilor din Romania si Polonia

Concernul austriac Vienna Insurance Group, prezent si pe piata din Romania, a anuntat miercuri ca in 2015 profitul sau net a scazut cu 67% pana la 172 milioane de euro, sub estimarile analistilor care mizau pe un rezultat de 299 milioane euro, ca urmare a deprecierii operatiunilor sale din Romania si Polonia care s-au adaugat deprecierilor anterioare ale sistemelor IT ale celui mai mare grup de pe piata asigurarilor din Austria si Europa Centrala si de Est, relateaza Bloomberg.

Christian Edouard Heinzmann, directorul general al Tarom, a fost suspendat din functie de ministrul Costescu

Administratorii Tarom au decis vineri sa-l suspende din functie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficiente de management, a anuntat ministrul de resort, Dan Costescu, conform Mediafax.

Un deputat important al PSD a fost exclus din partid, in prezenta lui Liviu Dragnea

Deputatul PSD Adrian Mocanu a fost exclus, marti seara, din Partidul Social Democrat prin votul unanim al celor 140 de membri ai Comitetului Judetean Buzau PSD. Hotararea a fost luata in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )