Libnet.ro
UNICEF

21:00

A fost cea mai calda zi de 12 aprilie din istorie. Au fost aproape 30 de grade in vestul Romaniei

Antena3 Antena3,
A fost cea mai calda zi de 12 aprilie din istorie. Au fost aproape 30 de grade in vestul Romaniei

A fost cea mai calduroasa zi de 12 aprilie din istorie. in vestul tarii, au fost inregistrate 29 de grade. Temperaturile au crescut din cauza incalzirii globale, fapt care ii ingrijoreaza si pe specialistii. continuă pe Antena3

A fost cea mai calduroasa zi de 11 aprilie din istorie

De cand se fac masuratori, nu s-au inregistrat 28 de grade in aceasta perioada. Sunt temperaturi ca de inceput de vara. Vremea spectaculoasa a scos oamenii din case. Multi s-au gandit deja la vacanta din.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia CAPRICORN - Desi ai avut mici probleme de sanatate, ziua va incepe sub cele mai bune auspicii din acest punct de vedere.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Balanta - iti e din ce in ce mai greu sa accepti ca cei din jur nu sunt intru totul de acord cu tine mereu.

HOROSCOPUL ZILEI 12 APRILIE. Berbecii cu probleme serioase cu banii

HOROSCOP ZILEI 12 APRILIE Berbec Esti pregatit mental si psihic sa pornesti o aventura noua. Poate te bate gandul sa incepi o afacere, sa iti schimbi serviciul, sa te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Pesti - iti vei continua proiectele incepute in iarna. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Pesti - Chiar daca nu ai avut parte de o vacant.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Varsator- Ai o zi destul de plina de evenimente placute, dar care ti-au consumat aproape toate rezervele de energie.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia SCORPION - Pentru tine, cuvantul de ordine este iubirea. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia SCORPION - E posibil fie sa-ti oficializezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Leu - Poti trece la inceputul zilei prin clipe de anxietate! Pe parcursul zilei lucrurile se vor linisti! HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentru Zodia Rac - Vei fi foarte ocupat cu unul dintre parinti, care va avea, se pare, probleme destul de serioase de sanatate. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 APRILIE 2018 pentr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )