Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie

Antena3 Antena3,
A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie. Aproape toata tara a inghetat la temperaturi record - s-au resimtit chiar si minus 17 de grade Celsius. A fost cea mai friguroasa zi de. continuă pe Antena3

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Romania a trecut la ORA DE VARA. Cum ne afecteaza cea mai scurta zi din an

in fiecare an, in ultima duminica a lunii martie, romanii isi dau ceasul cu o ora inainte, deoarece Romania trece la ora de vara. Mai exact, in noaptea ce desparte 24 martie de 25 martie 2.

Cea mai dificila decizie de politica externa de la Revolutie incoace

A fost anuntul facut la Bruxelles la incheiera Consiliului European: e de asteptat ca multe state membre din UE sa anunte luni, 25 martie, masuri suplimentare ca sanctiune impotriva Rusiei, considerata in unanimitate, in comunicatul final al Summitului, responsabila de incercarea asasinirii lui Serghei Skripal, fostul agent GRU aflat acum la Londra, act caracterizat drept o agresiune directa asupra teritoriului si suveranitatii Marii Britanii.

Buna Vestire, cea mai mare sarbatoare a Maicii Domnului. Ce este bine sa faci astazi

Buna Vestire, cunoscuta si sub numele de Blagovestenie sau Ziua Cucului, se sarbatoreste pe data de 25 martie a fiecarui an si este o sarbatoare dedicata Maicii Domnului, informeaza Crestin.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanta - Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu- Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa treaca.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu- Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa treaca.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa treaca.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 25 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )