Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc - cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM. Ce decizii importante se vor lua sub mandatul sau

Hotnews Hotnews,
 Un fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc - cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM. Ce decizii importante se vor lua sub mandatul sau

Judecatorul Marius Badea Tudose 43 de ani) are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM dupa alegerile de marti, el avand cel putin un vot in plus fata de contracandidatul sau, Alexandru Serban, au declarat pentru HotNews. ro, surse din CSM. Tudose a fost coleg de generatie cu premierul Victor Ponta, cu procurorul general, Tiberiu Nitu si cu ministrul justitiei, Robert Cazanciuc. Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Ne-am cunoscut in facultate, am fost colegi de an dar singura data cand ne-am intalnit a fost intr-o sedinta CSM cand Victor Ponta era interimar la justitie. In rest, nu ne-am intersectat in cariera profesionala, a declarat Marius Badea Tudose pentru HotNews. ro . continuă pe Hotnews

Victor Ponta cere Corpului de Control verificarea modului in care au fost acordate certificate de revolutionar din 1990

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control sa verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, in principal modul in care au fost acordate certificate de revolutionar, au declarat surse din Guvern pentru Mediafax.

Surse: Victor Ponta cere verificarea modului de acordare a certificatelor de revolutionar din 1990

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control sa verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, in principal modul in care au fost acordate certificate de .

Victor Ponta, despre motiunea anuntata de PNL: Nu cred ca interesul personal trebuie sa prevaleze fata de obiectivele de interes public

PNL a scos din calcul alegerile anticipate si merge pe o motiune de cenzura pentru a ajunge la putere si pentru a-i implini planurile presedintelui Klaus Iohannis. Premierul Victor Ponta a reactionat la anuntul.

Victor Ponta cere PNL organizarea de alegeri dupa modificarea legilor electorale, a Constitutiei si a organizarii administrativ-teritoriale

Victor Ponta enumera pe contul sau de Facebook o serie de motive pentru care alegerile anticipate nu ar fi, in opinia sa, potrivite pentru aceasta perioada si face un apel la liderii PNL pentru dialog si gasirea unui consens pentru schimbarea legii electorale, a Constitutiei, a legii finantarii partidelor si a organizarii administrativ-teritoriale.

Surse: Parlamentarii PSD, pregatiti sa il tradeze pe Victor Ponta

Mai multi parlamentari PSD s-ar fi indreptat catre liderii noului PNL, pregatiti sa il tradeze pe Victor Ponta, au afirmat surse din PNL pentru Stiri pe Surse. Potrivit acestor surse, ar fi vorba de un numar.

Victor Ponta, pe Twitter: Back to work! Prima intalnire cu vicepremeirul Oprea

Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca se intalneste luni cu vicepremierul Gabriel Oprea si multumeste tuturor celor care au muncit pentru noi de sarbatori.

Victor Ponta, pe Twitter: Back to work! Prima intalnire cu vicepremierul Oprea

Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca se intalneste luni cu vicepremierul Gabriel Oprea si multumeste tuturor celor care au muncit pentru noi de sarbatori.

Cum se lauda Victor Ponta cu rezultatele DNA

La inceput de an, social-democratii au inventariat 12 realizari ale guvernarii Ponta, care au readus normalitatea in Romania. La loc de cinste este trecuta spargerea unor cercuri mafiote din energie, sanatate si domeniul retrocedarilor. Evident, premierul si oamenii sai au omis sa spuna care este meritul Guvernului in rezultatele procurorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )