Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Antena3 Antena3,
Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Un barbat care a fost eliberat conditionat in luna noiembre a anului trecuta fost retinut din nou. Barbatul de 38 de ani din Braila, eliberat conditionat in noiembrie anul trecut, dupa ce fusese. continuă pe Antena3

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Primarul din Piatra Neamt, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare: O decizie nedreapta

Achitarea ar fi fost solutia corecta in ce ma priveste, a spus marti, pe Facebook, primarul din Piatra Neamt, Dragos Chitic, dupa ce a aflat de sentinta magistratilor Curtii de Apel Bacau, prin care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Motivul inedit pentru care un barbat a fost condamnat de justitie sa-si despagubeasca fosta sotie

Un barbat a fost condamnat de justitie sa-si despagubeasca fosta sotie. Motivul este unul incredibil. Justitia argentiniana a condamnat un barbat sa-si despagubeasca fosta sotie platindu-i acesteia 8.

Darius Valcov, asteptat astazi la instanta suprema, unde ar urma sa inceapa judecarea procesului sau in apel / in prima instanta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, ar urma sa ajunga astazi la instanta suprema, unde incepe apelul in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia. Primul termen a avut loc in aprilie, cand magistratii au dispus amanarea cu aproape doua luni.

UPDATE Instanta suprema incepe judecarea apelului in dosarul lui Darius Valcov, dupa ce a respins cererile de amanare / in prima instanta, el a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Instanta suprema a inceput, marti, judecarea apelului in dosarul in care Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, dupa ce a respins solicitarile de amanare a procesului, venite atat din partea avocatilor lui Valcov, cat si a procurorilor.

Judecatorul Stefan Fieraru, care a vandut sentinta pentru o racla, a fost CONDAMNAT DEFINITIV la trei ani de inchisoare cu suspendare

Stefan Fieraru, fostul judecator de la Curtea de Apel Ploiesti a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de trafic de influenta. in 2018, fostul magistrat a.

Facebook intampina din nou probleme

Reteaua Facebook intampina din nou probleme. Cei mai afectati sunt cei care folosesc pagini pentru afacerile lor. Utilizatorii se plang ca nu mai pot posta nimic de cateva zeci de minute. Noile.

Trump va mari din nou tarifele pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ca va mari din nou tarifele pentru importurile din China, daca presedintele Xi Jinping nu se va intalni cu el la summitul G20 din Japonia, transmite Bloomberg.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Codul Rutier 2019, modificat din nou. Cum poti pleca acum de la locul accidentului

Noile modificari ale Codului Rutier arata ca, in cazul unui accident, soferii pot pleca linistiti, fara mustrari. Ce trebuie sa ia la cunostinta conducatorii auto si care sunt situatiile in cauza? Cod Rutier 2019: Soferii pot pleca nepedepsiti de la locul accidentului Soferii care sunt implicati in diverse accidente rutiere pot pleca linistiti. in cazul [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )