Libnet.ro
UNICEF

22:30

Motivul inedit pentru care un barbat a fost condamnat de justitie sa-si despagubeasca fosta sotie

Antena3 Antena3,
Motivul inedit pentru care un barbat a fost condamnat de justitie sa-si despagubeasca fosta sotie

Un barbat a fost condamnat de justitie sa-si despagubeasca fosta sotie. Motivul este unul incredibil. Justitia argentiniana a condamnat un barbat sa-si despagubeasca fosta sotie platindu-i acesteia 8. continuă pe Antena3

Motivul bizar pentru care o femeie a fost ucisa de un vecin

Motiv bizar pentru care o femeie a fost ucisa de un vecin. Karol Caicedo din Columbiaa fost atacata cu un cutit de vecinul ei, nemultumit ca aceasta nu i-a permis sa vada emisiunea pe care el o.

Motivul bizar pentru care o femeie si-a injunghiat iubitul. Ce repros i-a facut acesta?

O femeie si-a injunghiat iubitul, dupa ce acesta a facut un gest care a scos-o din sarite pe femeie. Mai precis,Lesley Bradbury, 50 de ani, l-a atacat in brat peGary Moore, dupa ce a descoperit.

Ce inseamna depravarea in islam: motivul ciudat pentru care au fost inchise sute de localuri

Iranul este cunoscut ca un stat islamic extremist, iar avand in vedere modul agresiv in care au fost inchise sute de localuri pentru depravare, vei intelege cat de grava este situatia in centrul lumii arabe. in cadrul unui proiect desfasurat pe parcursul ultimelor saptamani in Teheran, autoritatile au inchis nu mai putin de 547 de [] .

Sevil Shhaideh, in fata instantei. Nici pana astazi nu inteleg faptele pentru care am fost acuzata

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a afirmat, marti, in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, ca nici la acest moment nu intelege acuzatiile care i se aduc in dosarul privind mutarea insulei Belina.

Primarul din Piatra Neamt, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare: O decizie nedreapta

Achitarea ar fi fost solutia corecta in ce ma priveste, a spus marti, pe Facebook, primarul din Piatra Neamt, Dragos Chitic, dupa ce a aflat de sentinta magistratilor Curtii de Apel Bacau, prin care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Darius Valcov, asteptat astazi la instanta suprema, unde ar urma sa inceapa judecarea procesului sau in apel / in prima instanta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, ar urma sa ajunga astazi la instanta suprema, unde incepe apelul in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia. Primul termen a avut loc in aprilie, cand magistratii au dispus amanarea cu aproape doua luni.

Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Un barbat care a fost eliberat conditionat in luna noiembre a anului trecuta fost retinut din nou. Barbatul de 38 de ani din Braila, eliberat conditionat in noiembrie anul trecut, dupa ce fusese.

Judecatorul Stefan Fieraru, care a vandut sentinta pentru o racla, a fost CONDAMNAT DEFINITIV la trei ani de inchisoare cu suspendare

Stefan Fieraru, fostul judecator de la Curtea de Apel Ploiesti a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de trafic de influenta. in 2018, fostul magistrat a.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Este puternic, este demn!

Codrin Stefanescu a dezvaluit motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Fostul lider al PSD ar fi dezamagit de tradarile unor social-democrati, care au aruncat asupra lui vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie Presupun ca nu [] .

UPDATE Instanta suprema incepe judecarea apelului in dosarul lui Darius Valcov, dupa ce a respins cererile de amanare / in prima instanta, el a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Instanta suprema a inceput, marti, judecarea apelului in dosarul in care Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, dupa ce a respins solicitarile de amanare a procesului, venite atat din partea avocatilor lui Valcov, cat si a procurorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )