Libnet.ro
UNICEF

17:45

A fost condamnata la inchisoare pe viata la doar 16 ani. Care a fost motivul

Antena3 Antena3,
A fost condamnata la inchisoare pe viata la doar 16 ani. Care a fost motivul

O tanara din Marea Britanie care a ucis intr-un parc o fetita de sape ani a fost condamnata la inchisoare pe viata. Adolescenta avea 15 ani atunci cand a comis crima care a socat o. continuă pe Antena3

O adolescenta din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare pe viata

O fata de 16 ani din Marea Britanie, care are probleme psihice, a fost condamnata la inchisoare pe viata cu posibilitatea de eliberare conditionata, dar nu mai repede de cinci ani, dupa ce a ucis o fetita.

A fost condamnata la inchisoare dupa ce si-a sarutat iubitul, iar acesta a murit

O femeie de 46ani, din Oregon, SUA, s-a dus sa-si viziteze iubitul in inchisoare si, asa cum discutasera, a reusit sa-istrecoarecateva pliculete de droguri, pretinzand c?.

VIDEO Iustin Covei, fiul de judecator implicat in nenumarate scandaluri la Craiova, a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa doar 2 ani

Iustin Covei, cunsocut in Craiova drept printisorul judecatorului Marin Covei, a fost condamnat in anul 2015 la 6 ani de inchisoare pentru infractiuni informatice. Tanarul a cerut instantei sa fie eliberat conditionat, iar Judecatoria Craiova i-a admis cererea.

Romanca tinuta captiva 10 ani intr-un beci a fost cautata in urma cu cativa ani de mama sa prin Italia

Mihaela Maricela C. , romanca sechestrata si violata timp de 10 ani intr-un beci in Italia, a mai fost cautata in urma cu cativa ani de mama sa prin Italia. Femeia, in.

A fost surprins momentul impuscarii militarului nord-coreean care incerca sa fuga in Coreea de Sud - VIDEO

Imagini dramatice din momentul dezertarii soldatului nord-corean impuscat la granita cu Coreea e Sud au fost date publicitatii de comandamentul ONU. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )