Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fost consilier local al PSD, cercetat de ANI, gasit spanzurat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost consilier local al PSD, cercetat de ANI, gasit spanzurat

Presedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ioan Pantilimon, care a fost pana la finele anului trecut si consilier local, s-a spanzurat chiar in incinta clubului pe care il administreaza, transmit sursele din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit consilier prezidential

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015. Decretul de numire a fost semnat marti de seful statului. Laurentiu Stefan este fondator si presedinte 2000-2005) al Societatii Romane de stiinte Politice si este profesor colaborator al Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti din 1999 si doctor in stiinte politice din 2003. Numele sau a fost vehiculat inca din luna decembrie ca posibil consilier prezidential al lui Klaus Iohannis.

Presedinte de club, gasit mort in tribuna stadionului din Vulcan. Ioan Pantilimon s-a spanzurat

Ioan Pantilimon, presedintele clubului de fotbal din Vulcan, a fost gasit mort in tribuna stadionului din localitate. Barbatul, fost consilier local in Vulcan, s-a spanzurat.

Iohannis a numit consilier prezidential un fost consilier politic din Ambasada SUA la Bucuresti

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )