Libnet.ro
UNICEF

23:45

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit consilier prezidential

Hotnews Hotnews,
 Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit consilier prezidential

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015. Decretul de numire a fost semnat marti de seful statului. Laurentiu Stefan este fondator si presedinte 2000-2005) al Societatii Romane de stiinte Politice si este profesor colaborator al Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti din 1999 si doctor in stiinte politice din 2003. Numele sau a fost vehiculat inca din luna decembrie ca posibil consilier prezidential al lui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Laurentiu-Mihai Stefan, numit consilier prezidential. A fost consilier in Ambasada SUA de la Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit pe Laurentiu-Mihai Stefan in functia de consilier prezidential. Acesta isi va incepe activitate data de 26 ianuarie 2015, informeaza site-ul Administratiei Prezidentiale.

Iohannis a numit consilier prezidential un fost consilier politic din Ambasada SUA la Bucuresti

Laurentiu-Mihai Stefan, fost consilier politic in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost numit de Klaus Iohannis consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015, informeaza Administratia Prezidentiala.

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential, decretul fiind semnat marti de presedintele Klaus Iohannis. Stefan va prelua functia incepand cu 26 ianuarie.

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit consilier prezidential de presedintele Iohannis

Laurentiu-Mihai Stefan a fost numit, marti, in functia de consilier prezidential. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui in aceasta functie, incepand cu data de 26 ianuarie,.

Laurentiu Stefan, oficial consilier prezidential

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire in functia de consilier prezidential a lui Laurentiu-Mihai Stefan, profesor la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, fost consilier politic in Ambasada SUA,.

Fost consilier local al PSD, cercetat de ANI, gasit spanzurat

Presedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ioan Pantilimon, care a fost pana la finele anului trecut si consilier local, s-a spanzurat chiar in incinta clubului pe care il administreaza, transmit sursele din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )