Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un fost consilier al lui Donald Trump vorbeste despre statul paralel din Romania

Antena3 Antena3,
Un fost consilier al lui Donald Trump vorbeste despre statul paralel din Romania

Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump, acorda in urma cu aproape doi ani un interviu pentru Adevarul, in care vorbea despre statul subteran si cum lucreaza acesta. Stone, fost. continuă pe Antena3

Fost consilier a lui Trump, arestat

Roger Stone, fost consilier neoficial al lui Donald Trump in campania prezidentiala, a fost arestat, astazi.

Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC.

VIDEO Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat vineri de FBI, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC. Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintandu-l cu moartea si facand referire la filmul Nasul.

Mesajul lui Donald Trump, chiar dupa ce s-a ajuns la un acord pentru criza guvernmentala: Zidul va fi construit! (FOTO)

In ciuda incheierii crizei federale, Donald Trump insista ca zidul de la granita cu Mexicul va fi totusi construit. Democratii, care sunt majoritari in Camera Reprezentantilor se opun vehement acestui plan.

Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului Statelor Unite

Presedintele american Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului o perioada de trei saptamani, dupa ce blocajul functionarii agentiilor federale a atins un nivel record, relateaza BBC.

Legaturile Deutsche Bank Donald Trump, verificate de Congresul SUA

O pereche de comisii ale Congresului din SUA, aflate acum sub controlul democratilor, a inceput sa analizeze relatiile de afaceri ale Deutsche Bank cu presedintele Donald Trump, a declarat purtatorul de cuvant al.

Kim Jong Un si exprima 'marea satisfactie' dupa ce a primit o scrisoare de la Donald Trump

Kim Jong Un si-a exprimat marea satisfactie dupa ce a primit o scrisoare din partea presedintelui american Donald Trump, a informat joi agentia oficiala nord-coreeana KCNA, cu cateva saptamani inainte de un nou summit intre cei doi lideri prevazut la sfarsitul lui februarie, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Guvernul Orban boicoteaza dezbaterea din Parlamentul European despre statul de drept din Ungaria

Guvernul Orban a anuntat ca nu va participa la dezbaterea despre statul de drept din Ungaria, care va avea loc pe 30 ianuarie in Parlamentul European, informeaza MTI preluata de Agerpres. Anuntul a fost facut.

Guvernul de la Budapesta nu va participa la dezbaterea din Parlamentul European despre statul de drept n Ungaria

Guvernul ungar nu va participa la dezbaterea privind situatia statului de drept in Ungaria, care se va desfasura in 30 ianuarie in Parlamentul European, a anuntat joi Gergely Gulyas, seful de cabinet al premierului Viktor Orban, scrie Agerpres, citand MTI. Oficialul ungar spune ca statul de drept este doar pretextul pentru a sanctiona Ungaria pentru ca a fost prima tara care si-a exprimat clar refuzul de a primi migranti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )