Libnet.ro
UNICEF

18:45

Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Hotnews Hotnews,
 Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC. continuă pe Hotnews

VIDEO Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat vineri de FBI, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC. Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintandu-l cu moartea si facand referire la filmul Nasul.

Fost consilier a lui Trump, arestat

Roger Stone, fost consilier neoficial al lui Donald Trump in campania prezidentiala, a fost arestat, astazi.

Lobby-stul Roger Stone a fost arestat de FBI. Casa Alba neaga ca acesta ar avea vreo legatura cu Donald Trump

Inculparea de catre procurorul special Robert Mueller a lui Roger Stone, un vechi colaborator al lui Donald Trump, in ancheta referitoare la Rusia, nu are nicio legatura cu presedintele american sau cu Casa Alba,.

SUA: Roger Stone, un aliat al presedintelui Trump, a fost arestat de FBI. El a comunicat in trecut cu hackerul rus Guccifer 2.0, despre care s-a crezut initial ca este roman (VIDEO - MOMENTUL RETINERII)

Procurorul special Robert Mueller bifeaza o noua victorie in ancheta sa privind ingerintele rusesti in alegerile din Statele Unite. Roger Stone, un aliat al presedintelui Donald Trump, a fost arestat arestat.

Roger Stone a fost eliberat pe cautiune

Roger Stone, un aliat important al presedintelui SUA, Donald Trump, care se confrunta cu sapte capete de acuzare in cadrul anchetei privind alegerile prezidentiale din 2016, a fost eliberat pe cautiune, informeaza postul CBS Miami, citat de Mediafax.

Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintndu-l cu moartea si facnd referire la filmul Nasul

Roger Stone, un aliat al presedintelui american Donald Trump, este acuzat ca si-a amenintat un asociat invocand un personaj din filmul despre mafia italiana Nasul, pentru a-l opri din a depune marturie in investigatia condusa de procurorul special Robert Mueller, relateaza Reuters. Potrivit FBI, Stone l-a amenintat pe rand cu moartea, dar si ca ii va lua cainele.

Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului Statelor Unite

Presedintele american Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului o perioada de trei saptamani, dupa ce blocajul functionarii agentiilor federale a atins un nivel record, relateaza BBC.

Legaturile Deutsche Bank Donald Trump, verificate de Congresul SUA

O pereche de comisii ale Congresului din SUA, aflate acum sub controlul democratilor, a inceput sa analizeze relatiile de afaceri ale Deutsche Bank cu presedintele Donald Trump, a declarat purtatorul de cuvant al.

Kim Jong Un si exprima 'marea satisfactie' dupa ce a primit o scrisoare de la Donald Trump

Kim Jong Un si-a exprimat marea satisfactie dupa ce a primit o scrisoare din partea presedintelui american Donald Trump, a informat joi agentia oficiala nord-coreeana KCNA, cu cateva saptamani inainte de un nou summit intre cei doi lideri prevazut la sfarsitul lui februarie, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump nu intelege incalzirea globala (din nou)

In mai multe state din Statele Unite ale Americii, temperaturile polare i-au alarmat pe oameni. Si pentru ca presedintele SUA, Donald Trump, e si el om, acesta nu a ratat ocazia de a face misto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )