Libnet.ro
UNICEF

22:00

De ce a fost criminalul din Olt internat la Psihiatrie: S-a imbatat si a ramas in pielea goala. O umilea pe Nuta la sindrofiile cu familia si vorbea numai de sex

Antena3 Antena3,
De ce a fost criminalul din Olt internat la Psihiatrie: S-a imbatat si a ramas in pielea goala. O umilea pe Nuta la sindrofiile cu familia si vorbea numai de sex

Criminalul din Caracal pare sa-si fi pierdut mintile dupa 40 de ani. El ar fi fost internat la Psihiatrie de 10 ori dupa ce s-a dezbracat in pielea goala de mai multe ori si ar fi facut scandal in cartier. continuă pe Antena3

Cum poate scapa criminalul din Caracal de ani grei de inchisoare. A fost internat in trecut la psihiatrie

Daca nu erau indeajunse probe care sa sustina ca monstrul din Caracal trebuia de mult prins, acum se rostogoleste si informatia ca Gheorghe Dinca a fost internat, in repetate randuri, la psihiatrie. Cum poate scapa criminalul din Caracal. Dinca a fost internat la psihiatrie in repetate randuri Gheorghe Dinca, omul care a ingrozit o lume .

Surse medicale: Criminalul din Caracal a fost internat la Psihiatrie acum 9 ani

Criminalul din Caracal a fost internat, in trecut, in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Slatina pentru depresie si sindrom anxios, au declarat luni surse medicale pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost internat de doua ori, in 2009 si 2010. Nu se stie daca in cei 9 ani scursi de la ultima internare el a mai fost urmarit de vreun medic si daca a mai urmat vreun tratament.

FOTOVIDEO Criminalul din Caracal, zambet ironic dupa arestare: de ce a fost dus, din nou, la locuinta sa

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat ca a rapit si a ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La iesirea din sala de judecata, insa, el a fost surprins zambind ironic. Gheorghe Dinca a fost dus, sambata, la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva. El e, .

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Criminalul din Caracal ar putea sta dupa gratii doar cativa ani: de ce nu poate fi condamnat pe viata si ce rol au avut parlamentarii

Crimele socante pe care le-a comis Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, au ingrozit o tara intreaga. Dar, chiar si asa, barbatul, daca va fi condamnat, nu va sta foarte mult in spatele gratiilor. Si asta din cauza schimbarilor legislative care au facut legea mult mai blanda pentru persoanele in varsta. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta .

Criminalul din Caracal voia sa inceapa o viata noua. Gheorghe Dinca incerca sa se mute la munte

Gheorghe Dinca voia sa vanda Casa groazei, acolo unde le-a omorat pe cele doua tinere. Unul dintre posibilii cumparatori a aflat de planurile pe care le avea criminalul din Caracal. Dinca voia sa inceapa o vi.

Familia lui Gheorghe Dinca, mesaj pentru parintii fetelor ucise de criminalul din Caracal

Vecinii il considerau toti un localnic linistit care nu a iesit in evidenta decat prin singuratatea sa. Nu a ridicat suspiciuni, dar a omorat doua fiintesi poate multe altele pe langa ele. Acum, apropiatii il descriu altfel, realizand ca bula de solitudine in care statea ar fi trebuit sa atraga multe semne de intrebare. Pe .

Criminalul din Caracal a ucis-o pe Alexandra dupa ce a suprins-o vorbind la telefon

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, le-a spus anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu d.

Descoperiti. AvocataMaria Vasii, detalii exclusive despre criminalul din Caracal: Primise interdictie de a se afla in Italia. Organele judiciare romane erau obligate sa-l puna sub monitorizare

AvocataMaria Vasii a facut o serie de dezvaluiri, in exclusivitate in emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,referitoare la criminalul din Caracal care a ingrozit o tara.

Criminalul din Caracal, ARESTAT PREVENTIV. Avocat: Exista probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a fi considerata vinovata si condamnata (VIDEO)

Gheorghe Dinca, barbatul de 57 ani din Caracal suspectat de uciderea in mod brutal a doua tinere in Caracal, a fost audiat sambata in fata Tribunalului Olt care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )