Libnet.ro
UNICEF

12:30

A fost dat afara din Guvern in aceasta seara

Antena3 Antena3,
A fost dat afara din Guvern in aceasta seara

Florin Vodita a fost eliberat din functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor. in decizia publicata marti in. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Cam o treime din guvern se va improspata. Structura guvernamentala ramane aceeasi

Gabriela Firea, primarul Capitalei si vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica seara, la Romania Tv, ca o treime din viitorul guvern se va improspata, iar structura guvernamentala ramane aceeasi. Vicepresedintele PSD a adaugat ca programul de guvernare va ramane, in esenta, acelasi.

Gabriela Firea: O treime din Guvern se schimba

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca o treime din viitorul guvern se va improspata, iar structura guvernamentala ramane.

Proteste masive in aceasta seara in Bucuresti: 55.000 de oameni au iesit in strada

UPDATE 21:00: Protestatarii au aprins, sambata seara, in jurul orei 21:0, luminile de la telefoane in Piata Constitutiei si scandeaza Hotii si PSD, ciuma rosie. De asemenea, manifestantii au cantat si imnul national, iar.

A alunecat cu masina in raul Arges si a apucat sa-si impinga un copil afara din masina. Ce au descoperit apoi politistii

Politistii giurgiuveni sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bolintin Vale efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa in cazul unui minor in varsta de 13 ani, din comuna.

Surpriza in Parlamentul Romaniei. Un lider PSD si-a dat demisia din Camera Deputatilor

Deputatul nemtean Ioan Munteanu, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a anuntat marti, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES, ca si-a depus demisia din functia de parlamentar, cauza invocata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )