Libnet.ro
UNICEF

15:00

A fost decretat PLANUL ROSU in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

B1 B1,
A fost decretat PLANUL ROSU in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost. continuă pe B1

Furtuna violenta in Bihor: Un om a murit, cateva persoane sunt ranite. A fost declansat planul rosu de urgenta

Un om a murit si alte cateva persoane au fost ranite duminica seara in urma unei furtuni violente produse in judetul Bihor, care a afectat grav un camping din localitatea Bulz, a declarat, la Antena 3, Raed Arafat, secrerat de stat pentru situatii de urgenta in Ministerul de Interne. Autoritatile au declansat planul rosu de urgenta.

Furtuna violenta in Bihor: Un om a murit, alti 15 sunt raniti. A fost declansat planul rosu de urgenta

Un om a murit si alte sapte persoane au fost ranite duminica seara in urma unei furtuni violente cu grindina, produsa in judetul Bihor, care a afectat grav un camping din localitatea Bulz, anunta News. ro. Autoritatile au declansat planul rosu de urgenta, a declarat, la Antena 3, Raed Arafat, secrerat de stat pentru situatii de urgenta in Ministerul de Interne.

A fost declansat planul rosu de urgenta in Bihor, dupa ce o furtuna a distrus un camping: Un mort si un ranit grav. Peste 100 de persoane se aflau in acea zona

Update: Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat la Antena 3 ca o persoana a decedat, dupa ce un copac a cazut peste o masina. O alta persoana este in stare grava, dupa ce un alt pom a cazut peste un.

UPDATE/PLAN ROSU de urgenta in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost.

Descoperire macabra intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost ucisi si lasati in copaci

Scene de o cruzime greu de imaginat au fost descoperite intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost gasiti morti intr-un copac. Descoperirea a fost facuta de un localnic care se.

Jandarmi din Arges, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment.

Arges: Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment.

Furtuna in judetul Bihor. O persoana a murit, alte cateva sunt ranite. S-a declansat planul rosu de interventie

O persoana a fost ucisa si alte cateva sunt ranite dupa o furtuna decllansata duminica seara in judetul Bihor.

Furtuna violenta in Bihor: Un om a murit, alti 16 au fost raniti intr-un camping din localitatea Bulz

Un om a murit duminica seara in urma unei furtuni violente cu grindina, produsa in judetul Bihor, care a afectat grav un camping din localitatea Bulz. Alte 16 persoane au fost ranite, 3 dintre ele fiind in stare grava, anunta News. ro. O parte dintre raniti au fost transportati la Spitalul judetean din Oradea, iar restul la spitalul din Huedin.

O furtuna extrem de violenta a lovit noaptea intr-o localitate din Bihor. Un om a murit, mai multi turisti sunt raniti

O furtuna extrem de violenta s-a abatut in seara zilei de duminica, 23 iulie, asupra localitatii bihorene Bulz. Mai multi copaci au fost rupti de vantul puternic si au cazut peste un cort si cateva masini in care se adaposteau turisti aflati in localitate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )