Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un fost deputat din Botosani este acuzat ca a impuscat cainele unui localnic. Motivul este incredibil

Antena3 Antena3,
Un fost deputat din Botosani este acuzat ca a impuscat cainele unui localnic. Motivul este incredibil

Un fost deputat din Botosani este acuzat ca a impuscat cainele unui localnic, din razbunare. Verginel Gireada, fost deputat USL in mandatul 2012-2016 nu recunoaste nimic. Politistii l-au audiat dupa. continuă pe Antena3

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita interpreta Andreea Balan

Andreea Balan are o cariera de succes, iar in urma cu doi ani a devenit mamica unei fetite superbe, Ella. Cantareata a marturisit insa ca a suferit de depresie postnatala, asta dupa ce pe toata perioada sa.

Un fost deputat este acuzat de o cruzime fara margini (FOTO)

Acuzatii grave la adresa unui fost deputat. Un botosanean sustine ca fostul parlamentar Verginel Gireada ar fi patruns in curtea sa si i-ar fi impuscat cainele. Cel asupra caruia planeaza suspiciunile.

EXCLUSIV Facebook si cere scuze si spune ca este de vina n scandalul cu profilurile celor care au comentat pe pagina Politiei: Profilurile au fost suspendate din greseala de sistemele noastre automate

Zeci de romani s-au plans in ultimele zile ca au avut probleme cu contul de Facebook, dupa ce au dat calificativ minim de o stea Politiei Romane. Facebook Europe a spus, intr-un raspuns pentru HotNews. ro, ca isi asuma vina si ca totul s-a intamplat dintr-o eroare a sistemelor automate de depistare a spam-ului. Reamintim ca peste 50. 000 de romani au acordat o stea din cinci Politiei Romane pentru balbele din scandalul cu numarul de masina M. Joi Politia a inlaturat sectiunea de comentarii.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Ucigasul surorii mai mari a lui Venus si Serena Williams a fost eliberat din nchisoare pentru buna purtare

Gangsterul care a ucis-o pe Yetunde Price, sora vitrega a lui Venus si Serena Williams, a fost eliberat dupa ce a stat 12 ani in inchisoare, scrie TMZ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )