Libnet.ro
UNICEF

22:00

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

B1 B1,
Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa. continuă pe B1

Viorel Lis, din ce in mai GRAV! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Medicii au CONFIRMAT totul: Din pacate este vorba de indragita vedeta ...

Prezentatoarea a precizat ca a suferit multe dezamagiri pana a avut-o pe fiica sa Victoria, povestind despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

Ce TRAGEDIE... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, o noua TRAGEDIE zguduie Romania: Din pacate, este vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Dupa ce si-a pierdut colega de scena si cea mai buna prietena, pe Stela Popescu, indragitul actor Alexandru Arsinel pare sa-si fi gasit linistea in credinta si in biserica. Cateva luni el a evitat .

Ce veste TERIBILA... Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Fosta zana a surprizelor, Andreea Marin a primit ea insasi o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu.

Da, e adevarat: Medicii au facut ANUNTUL TRIST, BOALA lui Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac isi socheaza fanii. Actorul a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Vedeta tv a marturisit ca se.

Anuntul TRIST a fost facut, Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Probleme de sanatate tot mai grave pentru Viorel Lis. Fostului edil al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Viorel a.

Din pacate e vorba de indragitul cuplu Nea Marin si Liviu Varciu: Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1...

Nea Marin si Liviu Varciu s-au luat la cearta intr-un spermarket. Totul a pornit de la niste sticle de ulei pe care Varciu a fost trimis sa le cumpere. Nea Marin i-a cerut sa cumpere cinci sticle,.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )