Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un fost deputat PSD, condamnat pentru coruptie, contesta in instanta desfiintarea institutului lui Iliescu: Nu mai pot plati ratele la banca

B1 B1,
Un fost deputat PSD, condamnat pentru coruptie, contesta in instanta desfiintarea institutului lui Iliescu: Nu mai pot plati ratele la banca

Solicitare surpriza din partea unui fost deputat condamnat pentru coruptie. Pesedistul Emilian Cutean cere Guvernului daune morale si materiale pentru desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, sinecura patronata de. continuă pe B1

Un fost deputat PSD se plange ca a ramas bani de rate si da in judecata Guvernul

Fostul deputat PSD Emil Cutean a dat in judecata Guvernul Orban, cerand despagubiri dupa adoptarea OUG 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Revolutionarul condamnat Emilian Cutean contesta in instanta desfiintarea Institutului condus de Ion Iliescu

Fostul deputat PSD Emilian Cutean 55 de ani) cere Curtii de Apel Bucuresti sa oblige Guvernul sa-i plateasca daune materiale si morale pentru prejudiciile cauzate de emiterea OUG 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie IRRD) 1989, condus de Ion Iliescu, transmite Ziare. com.

Fostul deputat PSD Emilian Cutean cere daune de la Guvern dupa desfiintarea Institutului Revolutiei

Fostul deputat PSD Emilian Cutean, condamnat pentru frauda de 200. 000 de lei, cere in instanta de la Guvernul Romaniei despagubiri dupa adoptarea OUG 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Cutean era secretar general in cadrul acestei institutii.

Sebastian Vladescu, judecat pentru coruptie, isi primeste inapoi lingorurile de aur si banii pusi drept cautiune in dosarul in care este judecat pentru luare de mita

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu isi primeste inapoi banii si lingourile de aur depuse drept cautiune la DNA, in dosarul in care este judecat pentru luare de mita si trafic de influenta in legatura cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferata, a decis joi instanta suprema.

Vesti proaste pentru Gigi Becali. Instanta i-a respins cererea pentru reabilitare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea de reabilitare judecatoreasca a lui Gigi Becali, omul de afaceri avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea. in plus, Gigi Becali este obligat de instanta la plata sumei de 200 de lei,cheltuieli judiciare catre stat.

WhatsApp: A fost descoperit TRUCUL SECRET pentru telefoane, de care SIGUR NU STIAI

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicatii pe care romanii o folosesc zilnic pentru a comunica. Aceasta aplicatie are un truc secret de care multi utilizatori nu au aflat.

Rochita Printesei Charlotte a fost recreata de Gucci pentru adulti

La doar 4 ani, Printesa Charlotte pare ca este deja un veritabil fashion icon, astfel ca celebra casa de moda Gucci a recreat una dintre rochitele ei, in varianta pentru adulti! .

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )