Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vesti proaste pentru Gigi Becali. Instanta i-a respins cererea pentru reabilitare

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru Gigi Becali. Instanta i-a respins cererea pentru reabilitare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea de reabilitare judecatoreasca a lui Gigi Becali, omul de afaceri avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea. in plus, Gigi Becali este obligat de instanta la plata sumei de 200 de lei,cheltuieli judiciare catre stat. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care hotara ca Gigi Becali trebuie sa-i plateasca daune morale in valoare de 30. 000 de euro lui Florin Talpan,.

Lovitura pentru Gigi Becali: Curtea Suprema i-a respins cererea de reabilitare

Lovitura pentru Gigi Becali. Judecatorii Curtii Supreme au respins cererea de reabilitare facuta de latifundiarul din Pipera. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in maxim 10 zile, informeaza B1.

ICCJ a respins cererea de reabilitare formulata de Gigi Becali

Cererea de reabilitare judecatoreasca formulata de patronul FCSB Gigi Becali a fost respinsa de ICCJ, decizia nefiind insa definitiva.

Gigi Becali obtine rejudecarea procesului in care fusese obligat sa-i plateasca 30.000 de euro lui Florin Talpan

Finantatorul FCSB Gigi Becali a obtinut in instanta, joi, rejudecarea procesului in care fusese obligat de Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa ii achite daune morale de 30. 000 de euro lui Florin Talpan, juristul celor CSA Steaua.

Gigi Becali, reactie surprinzatoare dupa ce i-a fost respinsa reabilitarea: Nu aveau cum sa o dea, ca nu permitea legea

Gigi Becali se declara multumit de hotararea magistratilor de a-i respinge cererea de reabilitare. Este pentru prima data in viata mea cand un procuror DNA are dreptate, a declarat latifundiarul din Pipera, in exclusivitate pentru Antena 3.

Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Gigi Becali a declarat, la sediul instantei supreme, ca vrea sa ceara magistratilor reabilitarea dupa executarea pedepsei.

Confruntare de gradul zero intre Gigi Becali si Florin Talpan direct la Tribunal

Gigi Becali si Florin Talpan s-au intalnit pentru prima data fata in fata pe holurile Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Gigi Becali, despre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie: Daca se desfiinteaza nu mai e de stat in tara asta

Gigi Becali spune ca daca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) ar fi desfiintata, nu mai e de stat in tara asta, afirmand ca procurorii DNA taie, spanzura si fac ce vor.

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie sa il vad. Nu mi-a dat mult

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

in zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul si centrul Moldovei, dar si in Dobrogea vremea va fi inchisa, cu nebulozitate stratiforma si ceata asociata si cu depunere de chiciura, ce vor persista in cea mai mare parte a intervalului, determinand valori diurne de temperatura in jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )