Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fost deputat PSD, condamnat la sase ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Fost deputat PSD, condamnat la sase ani de inchisoare

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la sase ani de inchisoare . continuă pe România Liberă

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani

Ioan Munteanu, fost deputat PSD, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani, a decis, marti, Tribunalul Bucuresti.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania.

Un profesor pedofil, condamnat la sapte ani de inchisoare, a primit in final trei ani cu suspendare. Explicatia judecatorilor

Un profesor de matematica pensionar, condamnat in prima instanta la sapte ani de inchisoare pentru agresarea sexuala a unor eleve pe care le medita, a primit in apel o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta este definitiva.

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani, intr-un dosar in care este acuzat de procurorii DNA Ploiesti ca a cerut 400. 000 de euro de la un om de afaceri pentru a interveni la conducerea Hidroelectrica - Sucursala Hidrocentrale Bistrita in vederea deblocarii unor plati, conform Agerpres.

Trafic de influenta la varful Hidroelectrica: Fostul deputat PSD Ioan Munteanu, condamnat pe fond la 6 ani de puscarie

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani, intr-un dosar in care este acuzat de procurorii DNA Ploiesti ca a cerut 400. 000 de euro de la un om de afaceri pentru a interveni la conducerea Hidroelectrica - Sucursala Hidrocentrale Bistrita in vederea deblocarii unor plati.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova dupa ce presedintele Igor Dodon a anuntat ca i-a retras cetatenia (VIDEO)

UPDATE, 3 noiembrie, ora 17. 10 -Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova. Rizea a fosst prins, marti, la Chisinau, potrivit jurnal. md. L-au condus la organul de.

Mihail Vlasov, fostul sef al Camerei de Comert, condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, MIhail Vlasov, a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare in dosarul in care a fost judecat pentru folosirea influentei pentru obtinerea de foloase, delapidare si fals in inscrisuri. Magistratii au redus pedeapsa lui Vlasov cu 1 an si 10 luni fata de condamnarea primita in prima instanta.

Fostul sef al Camerei de Comert Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare intr-un dosar in care este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Mihail Vlasov, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, a fost condamnat, astazi, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) la opt ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost judecat pentru delapidare cu consecinte deosebit de grave si fals in inscrisuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )