Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost descoperita o profetie mai putin cunoscuta a Babei Vanga. Ce spunea despre anul 2018

Antena3 Antena3,
A fost descoperita o profetie mai putin cunoscuta a Babei Vanga. Ce spunea despre anul 2018

Desi foarte multi nu cred ca s-ar fi implinit vreo profetie a celebrei prezicatoare bulgare Baba Vanga, exista cateva evenimente care ar putea fi considerate ca prevestite de aceasta. Spre exemplu, . continuă pe Antena3

Eu o iubesc pe Codruta. Kovesi, aparata de cine se asteapta mai putin

Laura Codruta Kovesi este aparata de cine se asteapta mai putin. in urma cercetarii disciplinare ca urmare a sesizarii inaintata de fostii anchetatori ai DNA Mihaiela Moraru Iorga si Doru.

Functii publice pe banda rulanta pentru deputatul-zvastica. in mai putin de o luna, fostul parlamentar PSD s-a asigurat cu banii pentru urmatorii cativa ani

Implicat in numeroase scandaluri politice, Sorin Iacoban, fost deputat PSD de Iasi in mandatul 2012-2016, s-a aflat pe listele mai multor concursuri si alegeri organizate in ultimele saptamani. Iacoban a atras atentia asupra sa, mai ales dupa ce a postat pe retelele de socializare o imagine trucata cu Klaus Iohannis si insemne naziste, fiind denumit dupa aceasta iesire deputatul-zvastica.

Record extrem: Bugatti Chiron a facut 0-400-0 km/h in mai putin de 42 secunde

Hypercar-ul de 1. 500 CP, Bugatti Chiron este prospatul detinator al unui record extrem pentru o masina de serie. Pana si Wolfgang Durheimer, seful Bugatti, a fost surprins.

Modificarile PSD la Legea finantarii partidelor, votate de Comisia Juridica. PNL: Nu se vor mai confisca banii obtinuti ilegal de partide/ Va fi necesar un raport sintetic si nu unul detaliat; AEP sa se ocupe de indrumare si mai putin de sanctionare

Comisia juridica a votat luni mai multe modificari initiate de PSD la Legea finantarii partidelor, intre care si una care prevede, potrivit deputatului PNL Gabriel Andronache, ca nu se vor mai confisca sumele obtinut ilegal de partide. HotNews. ro relata saptamana trecuta ca PSD a depus o serie de amendamente la un proiect de modificare a Legii finantarii partidelor, prin care propun ca partidele sa nu mai fie nevoite sa depuna un raport detaliat al veniturilor si cheltuielilor, ci doar un raport sintetic. Mai mult, ei adauga un articol in lege prin care subliniaza ca Autoritatea Electorala Permanenta trebuie sa se concentreze pe activitate de prevenire si indrumare si mai putin de sanctionare.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )