Libnet.ro
UNICEF

05:30

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Antena3 Antena3,
A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala. continuă pe Antena3

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Cel mai bun fruct pentru fumatori

Daca esti fumator si cauti o solutie care sa iti creasca rezistenta sistemului imunitar, atunci acest fruct te poate ajuta.

Victorie uriasa pentru Marius Copil. L-a invins al doilea cel mai bun jucator al Frantei chiar la el acasa

Singurul jucator roman din Top 100 ATP a obtinut o victorie rasunatoare in optimile turneului de la Metz Franta).

O romanca lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

Povestea romancei care lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )