Libnet.ro
UNICEF

11:46

Fost director CNADNR: Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

România Liberă România Liberă,
Fost director CNADNR: Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu. continuă pe România Liberă

Fost oficial CNADR: Soferii risca in orice moment sa faca accidente din cauza gropilor. Cate accidente au loc anual in tara si cati oameni mor pe soselele tarii?

Soferii risca in orice moment sa faca accidente pe autostrazile din Romania, care sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu, citat de Agerpres, intr-o conferinta de presa. HotNews a avut curiozitatea de a vedea unde si cate accidente au loc anual pe drumurile din Romania in ultimii 15 ani, rugand Institutu National de Statistica sa ne furnizeze aceste informatii. Ceea ce am aflat, cititi mai jos.

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

Reprezentant CNADNR: Autostrazile din Romania au mari probleme, au defecte majore de constructie, iar soferii risca accidente

Soferii risca accidente pe autostrazile din Romania in orice moment din cauza ca sunt prea multe gropi, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu, intr-o conferinta de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )