Libnet.ro
UNICEF

11:31

Reprezentant CNADNR: Autostrazile din Romania au mari probleme, au defecte majore de constructie, iar soferii risca accidente

B1 B1,
Reprezentant CNADNR: Autostrazile din Romania au mari probleme, au defecte majore de constructie, iar soferii risca accidente

Soferii risca accidente pe autostrazile din Romania in orice moment din cauza ca sunt prea multe gropi, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu, intr-o conferinta de. continuă pe B1

Fost director CNADNR: Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

Un consilier CNADNR critica compania: Toate autostrazile din Romania sunt svaiter

Toate autostrazile din Romania sunt pline de gropi si au aceleasi probleme pe care le-a avut si tronsonul Sibiu-Orastie, care a fost demolat, a declarat, luni, Alin Goga, consilier juridic in cadrul.

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului. Li s-a schimbat viata

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetuluiDoua tinere din Romania au reusit sa se imbogateasca cu ajutorul internetului. Exemplul lor a fost prezentat vineri, la.

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine.

O mare jurnalista din Romania s-a stins din viata

Carmen Dumitriu, director al Muzeului de Istorie a Evreilor din Romania Sef Rabin dr. Moses Rosen, a incetat din viata vineri, 1 aprilie, dupa o grea suferinta.

Hackerul Guccifer, extradat din Romania, a comparut in premiera in fata unui tribunal federal din SUA

Hackerul roman cunoscut drept Guccifer, care a postat pe internet emailuri neoficiale trimise fostului secretar de stat Hillary Clinton, a fost extradat din Romania si a comparut vineri, pentru prima data, in fata unui tribunal federal din Statele Unite ale Americii, informeaza Reuters.

Fitch a inrautatit perspectiva ratingului UniCredit Bank din Romania de la stabila la negativa

Fitch Ratings a revizuit perspectiva ratingului UniCredit Bank din Romania de la stabila la negativa si a confirmat ratingul pe termen lung la BBB, se arata intr-un un comunicat al agentiei de evaluare financiara, potrivit Agerpres.

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

Doi indivizi cu documente false similare cu cele din Romania, arestati pe un aeroport din Italia

Doi indivizi care aveau documente de identitate false similare cu cele din Romania au fost arestati pe aeroportul din orasul italian Verona, in contextul masurilor speciale de securitate luate dupa atentatele de la Bruxelles, informeaza presa italiana.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )