Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un fost director din cadrul Automobile Bavaria, numit al cincilea sef al Tarom din acest an

Hotnews Hotnews,
 Un fost director din cadrul Automobile Bavaria, numit al cincilea sef al Tarom din acest an

Un fost director in cadrul retelei de dealeri BMW Automobile Bavaria, Werner Wolff, a fost numit luni director general al companiei de stat Tarom, al cincilea sef al companiei din acest an, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, consultate de News. ro. continuă pe Hotnews

Al cincilea sef al Tarom din acest an: Werner Wolff, fost director din cadrul Automobile Bavaria

Compania nationala de transport aerian Tarom a numit cel de-al cincilea sef din acest an: Werner Wolff fost director din cadrul Automobile Bavaria. El va avea un mandat de director general interimar, de numai patru luni.

Robert Mugabe se prabuseste. Dictatorul african a fost demis din fruntea partidului sau

Seful statului zimbabwean Robert Mugabe a fost destituit duminica din functia de presedinte al partidului Zanu-PF, care va fi preluata de fostul sau vicepresedinte, Emmerson Mnangagwa, a declarat pentru AFP un.

Vesti ingrijoratoare din Elvetia: Regele Mihai a fost impartasit din nou

Noi date ingrijoratoare despre starea Regelui Mihai. Familia regala a anuntat ca suveranul a fost impartasit din nou de un inalt prelat. Potrivit site-ului familiaregala. ro, la.

Dezvaluirile incredibile ale unui fost ofiter din Arad. Cum functioneaza masinaria abuzului

In emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, a fost prezentata o inregistrare a unui fost sef de filaj din Arad. Acesta vorbea despre probele pe care le-a trimis la Parchetul General.

Fatada blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei nr. 22, proaspat curatata, a fost murdarita din nou cu graffiti

Fatada cladirii monument istoric de pe Calea Victoriei 22, proaspat curatata in zona parterului, a fost din nou murdarita cu graffiti. Cladirea a fost curatata dupa ce in aceasta primavara, proprietarul parterului, RAAPPS a vopsit-o intr-o culoare inadecvata pentru o cladire monument, aceasta fiind mutilata.

Venus Williams, JEFUITA! Bunuri de 400.000 de dolari i-au fost furate din casa

Jucatoarea de tenis Venus Williams a fost jefuita in timp ce evolua la US Open, la New York, turneu unde a fost prezenta intre 1 si 5 septembrie. Politia americama citata de New York Times, a anuntat.

Venus Williams, jefuita - Bunuri in valoare de 400.000 de dolari au fost furate din casa jucatoarei

Hotii au furat bunuri in valoare de aproximativ 400. 000 de dolari din locuinta jucatoarei de tenis Venus Williams, a anuntat, joi, politia americana, citata de New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3394 seconds )