Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost director al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, condamnat la patru ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fost director al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, condamnat la patru ani de inchisoare

Fostul director al Directiei de Patrimoniu din cadrul Primariei Timisoara Nicusor Miut a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Timisoara, la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a ajutat un om de afaceri sa castige o licitatie in vederea cumpararii unei baze sportive din oras. continuă pe Adevărul

Sentinta definitiva. Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, condamnat la inchisorare

Nicusor Miut, fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara a fost judecat pentru abuz in serviciu alaturi de alti functionari din primarie.

Un fost director de spital a recunoscut ca a luat mita

Medicul Teodor Negru, fost director al Spitalului Municipal Anton Cincu din Tecuci, este singurul manager din sistemul de sanatate care a recunoscut ca a primit spaga. El a fost trimis in.

Ionelas Carpaci, liderul mafiei imobiliare din Timisoara, condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare

Ionelas Carpaci, cunoscut ca si nasul mafiei imobiliare din Timisoara a fost condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca a pus.

Ionelas Carpaci, dat in urmarire internationala. Liderul mafiei imobiliare din Timisoara, condamnat definitiv la 7 ani si 2 luni de inchisoare

UPDATE: Ionelas Carpaci a fost dat in urmarire nationala si internationala, anunta politistii din Timis din cauza ca nu s-a prezentat sa isi ispaseasca pedeapsa. Carpaci a.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA TIMISOARA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TIMISOARA

Noua candidati la Primaria municipiului Timisoara au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la prioritatile imediate ale orasului si proiectele pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )