Libnet.ro
UNICEF

07:31

Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Hotnews Hotnews,
 Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Andrei Ionut Cocirlau, fost elev al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt, a castigat un proces intentat scolii, inspectoratului si ministerului in 2016. Cocirlau a contestat atunci mutarea sa disciplinara la o alta unitate de invatamant, potrivit realitateadeolt. net. continuă pe Hotnews

Un elev din Olt a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul si A CASTIGAT PROCESUL. Ce reclama tanarul

Decizie fara precedent in Romania. Judecatorii au dat castig de cauza unuifost elev care a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul Educatiei pe motiv ca a fost mutat disciplinar la o.

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

Un barbat din Vrancea, dat disparut de doua zile, a fost gasit inecat

Un barbat in varsta de 62 de ani, din comuna Tulnici, disparut de acasa de doua zile, a fost gasit inecat, vineri dupa-amiaza, la circa opt kilometri de locul in care se presupune ca ar fi fost luat de ape,.

Dancila isi demite consilierul onorific la nici o saptamana de la numire: cine e omul dat afara si care sunt motivele demiterii

Premierul Viorica Dancila a decis sa-l demita pe consilierul sau onorific, pe care-l numise in aceasta functie in urma cu o saptamana. Premierul Viorica Dancila va renunta la serviciile lui Remus Borza, consilier onorific pe probleme economice, sustin surse guvernamentale citate de Mediafax. Sefa Guvernului s-ar fi declarat derajata de unele opinii pe care Remus [] .

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Care sunt numerele castigatoare, LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Alaturi de Loto 6 din 49, vei afla si extragerile pentru Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc. Afla acum daca te afli printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc de Loteria Romana. Duminica, 9 iunie, au loc noi extrageri organizate de [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )