Libnet.ro
UNICEF

09:30

A fost emis un nou mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

B1 B1,
A fost emis un nou mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Vesti proaste pe final de mandat pentru Donald Trump. Un tribunal din Irak a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui SUA. Actiunea are loc in cadrul anchetei cu privire la asasinarea celebrului comandant. continuă pe B1

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea .

Dupa Iran, si Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Soleimani

Un tribunal din Irak a emis joi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump, in cadrul anchetei asupra uciderii lui Abou Mehdi al-Mouhandis, puternicul comandant al fortelor pro-Iran din Irak, omorat anul trecut impreuna cu generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Soleimani

Un tribunal din Irak a emis astazi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump, in cadrul anchetei asupra uciderii lui Abou Mehdi al-Mouhandis, puternicul comandant al fortelor pro-Iran din Irak, omorat anul trecut impreuna cu generalul iranian Qassem Soleimani.

Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Un tribunal din Irak a emis joi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Qassem Soleimani, informeaza AFP si AP News, citate de Agerpres.

CU 97% DIN VOTURILE EXPRIMATE Administratorii SIF Banat-Crisana au obtinut un nou mandat la conducerea societatii

ACTUALIZARE - Actualul Consiliu de Administratie al SIF Banat-Crisana, format din Bogdan Dragoi, Radu Straut, Ionel Ciucioi, Marcel Pfister si Sorin Marica, a obtinut un nou mandat de patru ani la conducerea societatii, incepand cu data de 25 aprilie, se arata in raportul publicat astazi de SIF1 pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. Actualul Consiliu de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1) vrea un nou mandat la carma societatii de investitii financiare, dupa cum reiese din materialele prezentate pe site-ul SIF-ului pentru AGOA de astazi.

Administratorii SIF Banat-Crisana vor un nou mandat la conducerea societatii

Actualul Consiliu de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1) vrea un nou mandat la carma societatii de investitii financiare, dupa cum reiese din materialele prezentate pe site-ul SIF-ului pentru AGOA de astazi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )