Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Playtech Playtech,
Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea . continuă pe Playtech

A fost emis un nou mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Vesti proaste pe final de mandat pentru Donald Trump. Un tribunal din Irak a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui SUA. Actiunea are loc in cadrul anchetei cu privire la asasinarea celebrului comandant.

Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Soleimani

Un tribunal din Irak a emis astazi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump, in cadrul anchetei asupra uciderii lui Abou Mehdi al-Mouhandis, puternicul comandant al fortelor pro-Iran din Irak, omorat anul trecut impreuna cu generalul iranian Qassem Soleimani.

Dupa Iran, si Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Soleimani

Un tribunal din Irak a emis joi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump, in cadrul anchetei asupra uciderii lui Abou Mehdi al-Mouhandis, puternicul comandant al fortelor pro-Iran din Irak, omorat anul trecut impreuna cu generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Un tribunal din Irak a emis joi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Qassem Soleimani, informeaza AFP si AP News, citate de Agerpres.

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald .

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, in urma atacului de la Capitoliu. Liderul ar avea probleme psihice

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, chiar daca mai are doar doua saptamani de mandat. O parte dintre membrii cabinetului lui Donald Trump discuta despre.

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

Donald Trump, comparat cu Hitler: Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani

Intr-o perioada foarte tensionata din istoria recenta a SUA, Cristian Tudor Popescu a reactionat la practicile lui Donald Trump din ultimele zile, comparandu-l cu Hitler. in ultimele 24 de.

Traian Basesc, acuzatii fara precedent la adresa lui Donald Trump dupa protestele din SUA: Un om politic marunt, bolnav de egoism si putere

In urma amplelor proteste care au loc in aceste momente in SUA, politicienii romani sunt si ei socati de ce se intampla in cea mai puternica tara din lume, aratand cu degetul spre fostul presedinte, Donald Trump. Unul dintre cei care a criticat vehement scenele violente de la Washington este Traian Basescu, care il acuza .

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )