Libnet.ro
UNICEF

23:45

A fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai INTIME MOMENTE cu noua sa partenera (VIDEO)

B1 B1,
A fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai INTIME MOMENTE cu noua sa partenera (VIDEO)

Mihai Bendeac a mai facut o victima! Prezentatorul de la X Factora sarutat o concurenta de 15 ori dupa ce aceasta a trecut mai departe. Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins. continuă pe B1

Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai intime momente cu noua sa partenera (VIDEO)

Mihai Bendeac a mai facut o victima! Prezentatorul de la X Factora sarutat o concurenta de 15 ori dupa ce aceasta a trecut mai departe. Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins.

Da, totul e confirmat de imagini: SARUT PASIONAL intre actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu... Lumea mondena a EXPLODAT!

Bianca Dragusanu si Mihai Bendeac au reusit sa-si surprinda toti fanii. Cei doi au jucat o sceneta care parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul vox populi si s-au sarutat.

Mihai Bendeac va deveni TATA: Ce spune Stefan Banica Jr despre acest eveniment!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, anuntand ca isi doreste sa devina tata! Auditiile X Factor au fost un bun prilej pentru ca actorul sa isi dea seama cat isi doreste sa faca acest.

Adevarul despre CEA MAI VECHE RELATIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins in fapt si a marturisit TOTUL...

Mihai Bendeac are motiv de sarbatoare. Parintii actorului au implinit recent 37 de ani de cand s-au casatorit, asa ca Mihai a tinut sa impartaseasca bucuria cu fanii sai. Din declaratiile.

Informatii in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut, OFICIAL, totul...

Auditiile X Factor, care continua saptamana aceasta in portie dubla, marti si vineri, de la ora 20:00, au fost un bun prilej pentru ca Mihai Bendeac sa isi dea seama ca isi doreste din tot.

Mihai Bendeac a facut ANUNTUL mult asteptat: in maximum trei ani fac copii! Cum au reactionat colegii de platou

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X Factor, difuzata marti, 23 octombrie. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru actor, caci a realiza.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cartea

Un tip intra intr-o librarie si se adreseaza vanzatoarei: - Fiti amabila, as dori o carte de Eminescu - Care? intreaba vanzatoarea. - Mihai, raspunde clientul.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Kelemen Hunor, despre consultarile de la Cotroceni: Vom discuta despre codurile penale si observatiile Comisiei de la Venetia, legile justitiei nu sunt cele mai importante

UDMR va discuta la consultarile de la Palatul Cotroceni despre Codul Penal si Codul de Procedura Penala unde au fost probleme sesizate de Comisia de la Venetia si de Curtea Constitutionala. Liderul UDMR Kelemen Hunor a sustinut ca legile justitiei nu sunt cele mai importante.

Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Incepe numaratoarea inversa pentru petrecerile de Revelion. In tara sau in strainatate, cu totii cautam cele mai spectaculoase locuri si cele mai frumoase petreceri pentru noaptea de Anul Nou. Petreceri in aer liber sau pe plaja, concerte, spectacole.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )