Libnet.ro
UNICEF

14:30

Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Incepe numaratoarea inversa pentru petrecerile de Revelion. In tara sau in strainatate, cu totii cautam cele mai spectaculoase locuri si cele mai frumoase petreceri pentru noaptea de Anul Nou. Petreceri in aer liber sau pe plaja, concerte, spectacole. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arata sanctuarul naturii inainte de venirea iernii

Lacurile glaciare si cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat isi intampina oaspetii intr-o atmosfera de vis, in ultimele zile de toamna.

Trei romani au escaladat in premiera mondiala pe un traseu nou unul dintre cele mai dificile varfuri din Himalaya

Trei experiemnati alpinisti romani, Teofil Vlad Arges), Zsolt Torok Arad) si Romeo Popa Prahova), au reusit sa escaladeze varful Pumori 7160 metri), unul dintre cele mai dificile din Himalaya, supranumit Fiica Everestului. Cei trei au mers in premiera mondiala pe un nou traseu. Expeditia a inceput pe 19 septembrie si a durat peste o luna.

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

NATO a nceput n Norvegia cele mai ample manevre militare dupa Razboiul Rece / Angajamentul Statelor Unite pentru Articolul 5 e solid ca o stnca (amiral)

NATO a lansat joi in Norvegia cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece, o dovada a atasamentului solid ca o stanca al Statelor Unite pentru apararea colectiva, in fata unei Rusii care a denuntat un exercitiu antirusesc, scrie AFP.

NATO isi arata muschii in fata Rusiei in cele mai vaste manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece

NATO incepe joi, in Norvegia, cele mai vaste manevre militare de la sfartitul Razboiului Rece - o modalitate de a-i aminti Rusiei solidaritatea aliatilor, in pofida unor indoieli insuflate de Donald Trump, relateaza AFP.

Estonia da lectii Europei la EDUCATIE. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate la testele PISA

Estonia, de la o tara ex-sovietica la cea mai performata tara din Europa la EDUCATIE. Profesorii au salarii mici, dar elevii au obtinut cele mai bubne rezultate la testele PISA Estonia face un salt urias la.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

Medici specialisti din Viena prezinta la Iasi cele mai moderne metode de tratament oncologic

Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria organizeaza in Iasi un seminar oncologic gratuit dedicat pacientilor romani.

Trump: Modul n care Riadul a gestionat cazul Khashoggi, una din cele mai proaste musamalizari

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat modul in care Arabia Saudita a gestionat situatia dupa moartea jurnalistului disident Jamal Khashoggi drept una din cele mai proaste musamalizari din istoria musamalizarilor, informeaza agentia The Associated Press.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )