Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost identificata prima victima a atacului terorist din Manchester: Povestea trista a tinerei de 16 ani ce a decedat la concertul Arianei Grande (FOTO)

B1 B1,
A fost identificata prima victima a atacului terorist din Manchester: Povestea trista a tinerei de 16 ani ce a decedat la concertul Arianei Grande (FOTO)

Un atac terorist a zguduit luni noapte Manchester Arena la finalul unui concert al Arianei Grande. 22 de persoane au decedat si alte 59 au fost ranite in urma exploziei cauzate de kamikaze. Autoritatile au. continuă pe B1

A fost identificata prima victima a atentatului de la Manchester Arena. Ce mesaj postase cu cateva ore inainte

A fost identificata oficial o prima victima a atentatului de la Manchester Arena. Este vorba de o adolescenta de 18 ani, Georgina Callander. Un prieten apropiat a declarat pentru Evening Standard ca.

A fost identificata a doua victima a atentatului din Manchester Arena: Este o fetita de doar opt ani

A fost identificata o a doua victima a atentatului din Manchester Arena. Este vorba de Saffie Rose Roussos, o fetita de opt ani, care se afla cu mama si sora sa la concert, in momentul exploziei. Se pare ca.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Patriarhia Romana a prezentat marti un mesaj de compasiune si solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimandu-si speranta in gasirea celor mai adecvate solutii pentru a.

VIDEO Filmul atacului sinucigas din Manchester, prezentat pas cu pas. De ce a ales teroristul una dintre iesirile Arenei

Nu mai putin de 60 de ambulante au preluat ranitii, iar perimetrul a fost izolat pentru a intra in misiune criminalistii. Au inceput imediat sa caute indicii. Dealtfel, 400 de ofiteri au fost mobilizati la stadion.

Mesajul transmis de principesa Margareta dupa atentatul terorist din Manchester

Avem nevoie sa ramanem solidari in apararea ferma a valorilor si libertatilor noastre comune, afirma principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, marti, dupa atacul de la Manchester,.

Aceasta este prima victima identificata a atentatului de la Manchester. Adolescenta a murit in spital, sub ochii mamei sale

Prima victima a atentatului de la Manchester Arena care a fost identificata, este o adolescenta de 16 ani. Georgina Callander, din Manchester, a murit la spital, avand-o la capatai pe mama.

Luminile in Turnul Eiffel vor fi stinse in memoria victimelor atentatului din Manchester

Luminile in Turnul Eiffel vor fi stinse in noaptea de marti spre miercuri, in memoria victimelor atacului terorist care a avut loc intr-o sala de concerte din orasul Manchester, a anuntat.

Reactia Arianei Grande, dupa atacul terorist din timpul concertului sau

Ariana Grande a reactionat pe retelele de socializare, dupa atacul terorist din timpul concertului sau de pe Manchester Arena. Cantareata isi exprima regretul si spune ca a ramas fara cuvinte.

Cristian Tudor Popescu, despre atacul din Manchester: Un masacru al inocentilor! Care ar trebui sa fie prima masura a autoritatilor

Este un masacru al inocentilor, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre atentatul din Manchester, in care au murit 22 de tineri si 59 au fost raniti. intr-un interviu acordat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )