Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

B1 B1,
Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul. continuă pe B1

SRI, in alerta de nivel albastru dupa atacul sangeros din Manchester

Nivelul de alerta terorista in Romania, dupa atacul sangeros din Manchester, soldat cu cel putin 22 de morti si 59 raniti, este albastru. Imediat dupa incident, Serviciul.

Reactia Arianei Grande, dupa atacul terorist din timpul concertului sau

Ariana Grande a reactionat pe retelele de socializare, dupa atacul terorist din timpul concertului sau de pe Manchester Arena. Cantareata isi exprima regretul si spune ca a ramas fara cuvinte.

Mesajul transmis de principesa Margareta dupa atentatul terorist din Manchester

Avem nevoie sa ramanem solidari in apararea ferma a valorilor si libertatilor noastre comune, afirma principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, marti, dupa atacul de la Manchester,.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Patriarhia Romana a prezentat marti un mesaj de compasiune si solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimandu-si speranta in gasirea celor mai adecvate solutii pentru a.

A fost identificata prima victima a atacului terorist din Manchester: Povestea trista a tinerei de 16 ani ce a decedat la concertul Arianei Grande (FOTO)

Un atac terorist a zguduit luni noapte Manchester Arena la finalul unui concert al Arianei Grande. 22 de persoane au decedat si alte 59 au fost ranite in urma exploziei cauzate de kamikaze. Autoritatile au.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

UPDATE Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, dar a fost redeschis la putin timp

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Atentatul de la Manchester a fost revendicat de Statul Islamic

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat marti dupa-amiaza atacul cu bomba produs luni seara langa Manchester Arena si soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, a anuntat agentia de propaganda a gruparii jihadiste, Amaq, citata de AFP si Reuters.

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat astazi, iar martori sustin ca au auzit o bubuitura puternica, la doar cateva ore dupa atacul de la concertul artistei Ariana Grande, soldat cu un numar de 22 de morti si 59 de raniti, in aceeasi zona a orasului, informeaza Reuters.

Ariana Grande, despre atacul terorist din Manchester: Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte

Artista Ariana Grande scrie pe contul sau de Twitter, dupa ce 22 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la finalul concertului ei la Manchester Arena, ca este distrusa, ca ii pare foarte rau si ca nu are cuvinte, potrivit news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )