Libnet.ro
UNICEF

10:30

A fost inaugurat primul depozit privat de arta din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost inaugurat primul depozit privat de arta din tara noastra

ArtSafe, primul depozit privat de arta din Romania, cu o suprafata de 5. 000 metri patrati a fost inaugurat la Combinatul Fondului Plastic. continuă pe Ziarul Bursa

O viata de desfrau. Elena Ceausescu s-a iubit pana si cu fratele dictatorului. Cine a fost, insa, primul barbat din viata ei

Elena Ceausescu a fost, probabil, cea mai batjocorita persoana politica in spatiul public, dupa Revolutie. Evident, si inainte de 1989 se faceau bancuri pe seama ei, dar mai cu perdea. Cand s-au vazut liberi, romanii au inceput sa raspandeasca tot felul de zvonuri despre aventurile ei amoroase. S-a ajuns sa se spuna depre Elena Ceausescu .

Avertizare ANM! Cod galben de furtuni puternice si grindina in 34 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru 34 de judete din tara. Meteorologii anunta ca se vor semnala ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice si este posibil sa cada grindina. Cod galben de furtuni puternice si grindina Avertizarea este valabila de vineri, 21 iunie, ora .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Cutremur in PNL! Un fost ministru si-a dat demisia din partid. Cum a facut anuntul

Un fost ministru si un membru marcant al Partidului National Liberal a ales sa plece din din cadrul formatiunii politice, iar pana la aceasta ora inca nu se stie care va fi parcursul pentru care a optat. Plecarea sa a lasat un gol imens in cadrul filialei din Brasov. in partid s-au starnit numeroase nemultumiri .

impuscaturi in plina strada, in Iasi: doi barbati au fost raniti. Agresorul a fost prins inainte de a fugi din tara

Doua persoane din judetul iasi au fost ranite, in seara de duminica spre luni, dupa ce au fost impuscate cu o armade un individ recidivist.

ARMAND DOMUTA, ASOCIATIA BLOCKCHAIN ROMANIA: Bancile din tara sunt interesate de avantajele tehnologiei blockchain

Bancile din Romania sunt interesate de avantajele tehnologiei blockchain, dar trebuie vazut si care este cadrul de reglementare si am avut, in acest sens, discutii si cu Banca Nationala a Romaniei BNR) si cu Bursa de Valori Bucuresti BVB), a declarat, vineri, in marja evenimentului Romania Blockchain Summmit de la Palatul Parlamentului, Armand Domuta, presedintele Asociatiei Blockchain Romania.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Avertizare de grindina si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis vineri dimineata atentionari Cod galben de averse, grindina si vijelii in localitati din judetele Covasna, Harghita, Bacau si Prahova. Potrivit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )