Libnet.ro
UNICEF

08:45

impuscaturi in plina strada, in Iasi: doi barbati au fost raniti. Agresorul a fost prins inainte de a fugi din tara

Adevărul Adevărul,
impuscaturi in plina strada, in Iasi: doi barbati au fost raniti. Agresorul a fost prins inainte de a fugi din tara

Doua persoane din judetul iasi au fost ranite, in seara de duminica spre luni, dupa ce au fost impuscate cu o armade un individ recidivist. continuă pe Adevărul

Teroare in Iasi. Doi barbati au fost impuscati, noaptea trecuta, in satul Tabara

Doi barbati au fost dusi, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce au fost impuscati de catre un tanar de 32 de ani. Unul dintre ei se aflainstare.

Sase copii au fost raniti in Bistrita Nasaud, dupa ce caruta in care se aflau a cazut in sant

Sase copii cu varste cuprinse intre trei luni si 10 ani au fost raniti, duminica dupa-masa, dupa ce caruta in care se aflau impreuna cu mama lor s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului.

7 motociclisti au murit si alti 3 au fost raniti dupa ce s-au ciocnit cu o camioneta in apropiere de Boston

Un grup de motociclisti, fosti puscasi marini, au intrat in coliziune cu o camioneta pe un drum provincial din statul New Hampshire, Noua Anglie, SUA. Sapte dintre ei au murit, trei fiind raniti. Acestia faceau parte dintr-un club de motociclisti format din veterani si partenerii lor.

Violente la Tbilisi, unde mii de oameni au protestat in fata Parlamentului Zeci de manifestanti si politisti au fost raniti Presedintele Georgiei acuza coloana a cincea rusa

Proteste violente au avut loc joi seara la Tbilisi, unde mii de oameni s-au adunat in fata Parlamentului si au incercat sa intre in cladire, in timpul unui discurs au unui parlamentar rus. Au avut loc ciocniri intre manifestanti si politisti, care au facut uz de gloante de cauciuc si de gaze lacrimogene, iar aproximativ 70 de persoane - forte de ordine si manifestanti - au fost ranite, potrivit agentiilor de presa straine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )