Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Adevărul Adevărul,
De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala. continuă pe Adevărul

Este una dintre cele mai ingrijoratoare alergii. Simptomele sunt inselatoare

Prezinta-te la medic daca manifesti vreunul dintre simptomele enumerate.

Smiley, primul artist din Romania cu campanie exclusiva pe musical.ly, una dintre cele mai populare aplicatii pentru adolescenti din intreaga lume

Smiley este primul artist din Romania care are o campanie exclusiva pe musical. ly, aplicatia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori in intreaga lume, care a derulat pana acum campanii similare pentru artisti ca Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

Localitatea din Romania reconstruita de la zero dupa Marele Razboi. A ajuns apoi una dintre cele mai moderne din tara

Satul Marasti, din comuna vranceana Racoasa, a fost distrus complet in batalia care a avut loc intre 22 iulie si 1 august 1917, din Primul Razboi Mondial. in patru ani, prin implicarea regelui Ferdinand, localitatea a devenit cea mai moderna din Romania, cu facilitati pe care nici azi nu le au multe localitati.

Tragedie intr-un dintre cele mai bogate familii din lume. Mama unui miliardar a murit, dupa un accident cumplit

Mama directorului general al UBER, Travis Kalanick, a murit in urma unui accident nautic. Barca in care se afla alaturi de sotul sau s-a izbit de stanci in Fresno, California. Cei.

Treptele Romane, mina antica de aur devenita atractie turistica. De ce a ramas interzisa intrarea in galerie

O mina de aur cu o istorie aparte se afla la cativa kilometri municipiul Brad, ascunsa de munti si padure. Treptele Romane, una dintre cele mai vechi galerii miniere din tara, se afla pe lista monumentelor istorice, dar interiorul ei nu poate fi vizitat in prezent.

VIDEO Treptele Romane, mina antica de aur devenita atractie turistica. De ce a ramas interzisa intrarea in galerie

O mina de aur cu o istorie aparte se afla la cativa kilometri municipiul Brad, ascunsa de munti si padure. Treptele Romane, una dintre cele mai vechi galerii miniere din tara, se afla pe lista monumentelor istorice, dar interiorul ei nu poate fi vizitat in prezent.

Unul dintre cele mai moderne spitale din zona Moldovei, functioneaza in ilegalitate de 7 ani, pe raspunderea managerului. Riscurile si motivele expuse de pompieri

Spitalul Municipal Dimitrie Castroian Husi, unitate medicala nou-construita in judetul Vaslui, functioneaza fara aviz si fara autorizatie pentru securitate la incendiu de 7 ani, de cand a fost dat in folosinta. ISU Vaslui afirma ca neregulile gasite la acest spital sunt mai multe si nu doar holurile prea inguste, asa cum au invocat autoritatile locale, care amenintau in anii trecuti ca inchid unitatea daca ISU refuza sa emita avizele necesare.

Doliu la Casa Alba: Unul dintre cei mai importanti consilieri a murit (FOTO)

A incetat din viata unul dintre cele mai importanti oameni de la Casa Alba din perioada Razboiului Rece. Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate nationala al fostului presedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )